خواهش میکنم اگه تجربه دارین راهنماییم کنین دارم سکته میکنم ۵ ماه پیش آزمایش اچ پی وی دادم مثبت شد دو نوع خیلی پرخطرش و داشتم ۱۶ و ۱۸ بعد کولپوسکپی کردم جوابش cin1 شد هفته پیش کولپوسکوپی رو تکرار کردم جوابش هنوز نیومده ولی از آزمایشگاه زنگ زدن گفتن آزمایشت باید بیشتر بررسی بشه و نیاز به رنگ آمیزی ihc هست نمیدونم ihc چیه از ترس دارم سکته میکنم من غیر از شوهرم با کسی رابطه نداشتم تاحالا نمیدونم این بیماری رو چجوری گرفتم 😭😭😭😭😭شوهرم قبل از ازدواج زگیل داشته ولی درمان کرده 😭😭😭خواهشا راهنماییم کنین ihc چی هست اصلا نمیدونم از وقتی از آزمایشگاه زنگ زدن حالم خیلی بده شبا خواب ندارم
عزيزم شما اطلاعاتت خوبه ميشه بگي اگه د خ و ل نداشته باشيم به چه بيماري هايي بازم ممكنه مبتلا بشيم؟؟؟ ...
گارداسیل فقط برای hpv و سوش های ۱۶ و۱۸ اون هست که یک نوع ویروسه اما hpvسوش های کم خطر دیگه مثل ۶ و۱۱ هم داره. علاوه بر اون ویروس ها و باکتری هاو انگل های خیلی خیلی زیاد و متنوعی هستن. برای بعضیاش اصلا تماس کامل هم لازم نیست و همون مایع اگر آلوده باشه میتونه مبتلا کنه. در کل با کسی که از سلامتش مطمئن نیستین رابطه نداشته باشین خیلی بهتره
سلام دوستان ۱گروه زدیم واسه کسایی که زگیل و یا تبخال تناسلی دارن.و با مرجعه به دکتر و یا تحقیقات راهکارایی پیدا کردن که تو روند بهبودشون بهشون کمک کرده و میخوایم تجربیات خوب و مثبت تو این گروه به اشتراک بزاریم.و دوستانی هم که درمان شدن لطفا تشریف بیارن و تجربیات در اختیار بزارن....فقط ۱نکته دوستان این گروه فقط واسه کمک کردن و انتقال تجربیات به هم دیگه هستش.با عرض پوزش اگه کسی بساد ناله کنه یا انرژی منفی بده بلافاصله ریموو میشه....دوستانیو نیاز داریم همه با انرژی مثبت و انگیزه.نیاز نیست بیاین بگین آقا من سین ۱شدم من ۲شدم....اصلااااالل.فقط و فقط قراره برای درمان تجربیات در اختیار هم بزاریم.نمیخوایم حس بد به هم دیگه منتقل کنیم.میخوایم واسه هم انگیزه و حس مثبت ایجاد کنییم.و تجربیاتمون در اختیار هم بزاریم.