2777
2789
عنوان

گوش بدم یا ندم

108 بازدید | 18 پست

من خیلی به آهنگ و رقص علاقه دارم حالمووخوب میکنه ..سرزنده میشم .. پر انرژی میشم .. ولی چون مذهبی ام و از خانواده مذهبی هستم گذاشتمش کنار چون مرجع تقلیدم گناه میدونه آهنگ و رقصو .. 

تو این یه هفته که ترک کردم افسرده تر شدم🥲 

خیلی رو روحیم تاثیر بدی داشت .. من تو تنهاییم گوش میدادم و تو تنهاییم میرقصیدم .. ولی چیکار کنم الان نمیخوام با گوش دادنش مرتکب گناه بشم ولی گوش ندادنش روحیمو افسرده تر کرده ‌. چه غلطی کنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونستی رقصیدن بهترین عبادته؟ امیدوارم از این جهل رها بشی😊

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

وایی عزیزم باور کن گناه نمیکنی انفاقا خیلی ام خوبه.. واقعااسلام اصلا اینطوری‌ نيست انقدر سخت نگرفته حتي نسبت ب بقيه اديان خيلي دين راحت تريه .. اهنگتو گوش بده حالتو خوب ميكنه تو مه ب كسي ضرر ميرسوني نه به خودت . موسيقي حتي رو قطره هاي اب هم تاثير ميذاره ... مطمن باش رو توام تاثير خوبي ميذاره

اگر مرجع تقلیدت همه رو حروم میدونه که هیچ ولی شاید این اهنگایی که تو تلویزیون پخش میشن یا بی کلام هستن شاید اشکالی نداشته باشن بازم نمیدونم اینو قبلنا میگفتن

بذا هیچی نگم

تقصیر من نیست .. هرکسی مرجتع تقلید داره و منم اعتقاد دارم .. ولی گیر این موضوعم چون چیزی که گناهه میتونه فقط حال منو خوب کنه و من نمیدونم چیکار کنم 🥲

تقصیر من نیست .. هرکسی مرجتع تقلید داره و منم اعتقاد دارم .. ولی گیر این موضوعم چون چیزی که گناهه می ...

خب پس گوش کن به حرفش عزیزم دیگه سوال پرسیدن نداره که طبق اعتقادت رفتار کن