2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست
نه خیر سرش ۲۸ سالشه و فکر میکنه خییییلی حالیشه متاسفانه😔😔اخه من چیکار کنم با این آدم😔😔

شوهر من شروع میکنه جلو فامیلام و خانوادم منو مسخره میکنه مثلا من پالتو خریده بودم از خونه تا مهمونی کنارش تو ماشین نشستم هیچچی نگفت تا رسیدیم مهمونی جلو دخترخالم و شوهرش گفت وای وای جنس پالتوت اصلا خوب نیست بعد نگاه کرد به دختر خالم و شوهرش گفت نه درست نمیگم؟ببینین جنس نداره پالتو که خریده یا یکبار تو عروسی جلو خواهرام گفت ارایشگاه رفته کلی پول هدر کرده خودش بهتر خودشو ارایش میکنه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم اصلا😔اعصابم ضعیف شده از بس حرص خوردم نمیتونم جلو خودمو بگیرم😔راه دیگه ای نیست؟

دیگه جلوی جمع عکس العمل نشدن نده...توی خونه یه مدت کم محلی کن و  بفهمون به حاطر این قضیه است

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید
نمیتونم اصلا😔اعصابم ضعیف شده از بس حرص خوردم نمیتونم جلو خودمو بگیرم😔راه دیگه ای نیست؟

بهترین راهش همینه 

یه مدت که متفاوت باشی میبینه محل نمیگذاری به حرفاش کم کم ترک این کار میکنه 

سخته واقعا ولی اگه بتونی انجام بدی نتیجه میده ان شاء الله 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
اخه خیلی جالب بود کار مامانت با عمت اسم هیچ یک از کابری ها تا حالا تو ذهنم نمونده بود تو اولین کار ...

تازه الان با من سرسنگینه ک همش تقصیر تو بود

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
میگفتی عزیزم شما دخالت نکن 

خیلی بیشعوره حالم ازش بهم میخوره چقدر یه آدم میتونه بیشعور باشه این حرفو بزنه و خانوادش هم نشسته باشن و نزنن تو دهنش و شوهرمم هیچی نگه😔😔دلم میخواد ول کنم برم....

توی 20 سالگیش مونده🙄بزرگونه رفتار کن که خجالت بکشه ازین حرفا بزنه، اگرم زد دهنتو کج کن اهمیت نده بف ...

میخوام فردا باهاش جدی حرف بزنم....اخه طاقت تحمل ندارم به خدا😔😔😔

شوهر من شروع میکنه جلو فامیلام و خانوادم منو مسخره میکنه مثلا من پالتو خریده بودم از خونه تا مهمونی ...

چه رفتاری میکنی این جور مواقع؟😔به خدا دلم میخواد ول کنم برم چون بعضی ها دقیقا اینو میخوان نمیخوام اونارو به هدفشون برسونم فقط همین😔😔

خیلی بیشعوره حالم ازش بهم میخوره چقدر یه آدم میتونه بیشعور باشه این حرفو بزنه و خانوادش هم نشسته باش ...

نریی هیچوقت اینکارو نکن

بمون و شوهرت رو درست کن 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....