2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست

شوهرت درکش پایینه. نمیدونه چه حرفی رو کجا بزنه چه حرفی رو نزنه. احتمال زیاد بیش از حد ساده اس. مام‌داریم از اینا. ۴۰ ساله درگیرن رفته رفته بدترم میشه. دم دمای پیری گه آلزتیمر و اینام شروع میشه دیگه اون یذره ملاحظه رو هم‌نمیکنه. با داشتن عروس و داماد و این ها هنوز شوخی های مزخرف  میکنخ.

یه خانم مستقل و قوی 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

توم اینجوری کن بگو دوست پسرم ووووتا بفهمه فوقش یک سر دعوا میکنید دیگ جرعت نمیکنه از این حرفا بزنه

به خدا چند بار اومدم بگم همون موقع مثل خودش جلو همه واقعا روم نشد😔و اینکه میترسم دعوا شه من آسیب میبینم

خب دعوامون میشه اینجوری جلو همه😔خیلیا دوست دارن دعوای ما رو ببینن و متاسفانه شوهرم حالیش نیست😔😔ام ...

نه شما نگو منتها بدون هر چیم بهش بخوای بفهمونی تا خودش نخواد فایده نداره و گوش نمیده ولش کن خودش ضایع میشه بعد یه مدت نمیگه دیگه

کاربری سوممه😇
بهش جدی تذکر بده اگ جلوی کسی باز تکرار کرد شما هم کم محلی کن اما مقابله ب مثل نکن ک بدتر میشه سعی ...

همش کم محلی میکنم ولی مگه یه آدم چقدر طاقت داره در برابر چرت و پرت گفتن اطرافیان😔😔

خب دعوامون میشه اینجوری جلو همه😔خیلیا دوست دارن دعوای ما رو ببینن و متاسفانه شوهرم حالیش نیست😔😔ام ...

میگفتی عزیزم شما دخالت نکن 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
همین تورو میبینم یاد عمه میفتم

😂😂😂😂😂😂😂😂چرا فداتشم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
نه خیر سرش ۲۸ سالشه و فکر میکنه خییییلی حالیشه متاسفانه😔😔اخه من چیکار کنم با این آدم😔😔

توی 20 سالگیش مونده🙄بزرگونه رفتار کن که خجالت بکشه ازین حرفا بزنه، اگرم زد دهنتو کج کن اهمیت نده بفهمه مهم نیست برات و خسته شدی 

🧚🏻‍♀️
ول نفهمیدم از چی دوس دختراش میگه شاخ اینستا چی

این کاره نیست مطمئنم ازش ولی جلو همه میگه وااای الان پیش دوست دخترم بودم وااای دوست دخترم بهم پیام داد 😐از این حرفا