2777
2789
عنوان

شوهر نفهم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 62 پست
نریی هیچوقت اینکارو نکن بمون و شوهرت رو درست کن 

سخته😔😔دچرا ممو جلوی کسایی که میدونه من ازشون متنفرم خراب میکنه اخه😔😔دعا کن برام دلمو میشکنه خیلی😔😔😔😔

چرا به ذهن خودم نرسیده بود این جمله😍😍🤣🤣👌👌

امداد غیبی بود

بعدم من فکر میکنم این کار شوهرت ب گذشتش بر میگرده یه کمبودی داره ک اینجوری خودشو میخواد جلو بقیه بزرگ کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رفتاری میکنی این جور مواقع؟😔به خدا دلم میخواد ول کنم برم چون بعضی ها دقیقا اینو میخوان نمیخوام ا ...

از بس جنگیدم درست نشد منم جلو بقیه میخندم از بس بیچاره ام میخام خیط نشم خودمم میخندم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

سخته😔😔دچرا ممو جلوی کسایی که میدونه من ازشون متنفرم خراب میکنه اخه😔😔دعا کن برام دلمو میشکنه خیلی ...

تندی نکن شوهرت رو ب زبون بگیر 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
امداد غیبی بود بعدم من فکر میکنم این کار شوهرت ب گذشتش بر میگرده یه کمبودی داره ک اینجوری خودشو میخ ...

خودمم همین فکرو میکنم....شاید کمبود توجه....ولی راه حلش نمیدونم چیه

این ادم دقیقا چه منفعتی توی زندگیت داره؟فقط باعث تخریب شخصیت و احساس و غرورته.

هزار تا خوبی دلره بالاخره شوهرمه...‌جلوی همه هم اینحوری نیست....فقط جلو خانوادش اینکارو میکنه