2777
2789
عنوان

خوزستانیااا بیاین

191 بازدید | 17 پست

اینترنت شما هم قطع شده؟؟

من از دیروز کلا بالا نمی یومد

ولی امروز اومد فقط واسه سایتای داخلی

نی نی سایت هم تو جستجوهام بود آوردمش

واتساپ کلا تعطیله

کِی میاااان😑😑😑😑

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

ما شاهین شهر اصفهانیم نتامون قطعه چ ربطی ب ما داره نمیدونم کاش وصل کنن

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شهراتون هنوز درگیریه؟

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
شهراتون هنوز درگیریه؟

بله

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
واسه ما هم همینطوره فقط داخلیا وصل میشه

خیلی بده😑

ن واسه من هس  احتمالا اینترنتو قطع کردن ک مردم اطلاع رسانیو اینا نکنن واسه کارون

آره

کسی خبر داره وای فای وصله یا نه؟

فکرکنم ایرانسل وصله

چون دوستم ایرانسل بود اینترنت داشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز