نعنا1900 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1097 عنوان کیا مثه من چن روزه دل درد دارن🤧 95 بازدید | 9 پست خیلی ملایم میره و میاد معلوم نیس چیه😑سرفه مرفه هم ندارماا🤨😂 1400/05/01 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 😁منچون طبیعیه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
پارمیس۶۸ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 14579 منم چند وقت پیش همینطورشده بودم اخرم علتشو نفهمیدمهمش فکر میکردم شاید از استرس باشه میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
نعنا1900 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1097 منم چند وقت پیش همینطورشده بودم اخرم علتشو نفهمیدم همش فکر میکردم شاید از استرس باشه وای عاقامن مامانم حالش بد بود استرس گرفتم دقیقن بعدش ایطو شدماسهالم نیستاادل درده انگار دل پیچست🤧
نعنا1900 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1097 منم ایطوریم.یعنی مال کروناس؟🤤 عه تو چطوری دقیقا؟من اسهال نشدم ولی درد...
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 پرپر؟😂 ارع🤣 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 ای تو روووحششش😂🤦🏻♀️ اره واقعا خربیشورع😞 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|