2777
2789
عنوان

عروسی اقوام درجه یکمه ،میشه شکایت کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 87 پست

سلام امان از مردم نادان شما ماسک بزنین دارین از طرف مقابلتون محافظت میکنین هرچند کرونای دلتا فقط 10 ثانیه برای انتقال زمان لازم داره باور کنین اصلا ارزششو نداره دوست عزیزمن هم همین وضع براشون پیش اومد نتونستن نه بیارن همه اعضای خانواده گرفتن هم خودشون هم خانواده همسرش متاسفانه خودش ومادر همسرش فوت کردن بدون هیچ بیماری  پیش زمینه ای اصلا نفهمیدیم چی شد انشالا شما بسلامتی ودلخوش باشه ولی به نظر من ارششو نداره نه خودت برو نه بزار خانواده ات برن 🙏🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امان از مردم نادان شما ماسک بزنین دارین از طرف مقابلتون محافظت میکنین هرچند کرونای دلتا فقط 10 ...

وای خدا رحمتشون کنه

‌پیامتونو نشون مامانم میدم حتما 

دعا کنید راضی بشن نرن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  
واقعا ماسک فایده نداره؟چرا احه؟؟ راهکار بدید شکایت کنم خووووب😭اینجوری که نمیشه

حتی با ماسک اگر در یک محیط بسته باشین بعد از یه تایمی(دقیق یادم نیست فک کنم ۲۰ دقیقه بود)امکان سرایت کرونا وجود داره

بعد هم مطمئن باشید خیلیها توی عروسی ماسک نمیزنن و در اینصورت امکان ابتلا خیلی بالا میره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وای خدا رحمتشون کنه ‌پیامتونو نشون مامانم میدم حتما  دعا کنید راضی بشن نرن

دوستم جوان بود بچه کوچک داشت ورزشکار بود هیچ بیماری زمینه ایم نداشت به مادرتون سلام منو برسونین بگین کافیه یه لحظه برای خوردن یا حرفی یا نفسی ماسک بیارن پایین اگر کسی ناقل بیعلامت باشه واگیر داره انشالا بعدا وضع بهتر شد کادو براشون ببرن جبران میشه 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دوستم جوان بود بچه کوچک داشت ورزشکار بود هیچ بیماری زمینه ایم نداشت به مادرتون سلام منو برسونین بگین ...

چشم حتما 

ان شالله بتونم با نشون دادن این پیام راضیش کنم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  
عزیزم جاده رو میبندن اما حمل و نقل عمومی چی؟قطارواتوبوس و هواپیما کرونانداره😉بلیط تهران مشهد قطار ب ...

آره تو اتوبوس که همه تو دهن همن کرونا انتقال پیدا نمیکنه، با ماشین خودمون بریم خدای نکرده انتقال پیدا میکنه. مملکت خراب شده ب همین میگن

من عروسیم خرداد بود شهرمون زرد بود زن مرد کلا دویست نفر میتونستیم دعوت کنیم که ما دویست نفرم دعوت نکردیم و‌دوساعت عروسی بود تمام

الانم شهرمون نارنجیه تالارا بستس چجوز شما قرمزه بعد تالار بازه اونم هفتصد نفر

دل بی غم کجا جویم که در عالم نبینم (سعدی)