2777
2789
عنوان

عروسی اقوام درجه یکمه ،میشه شکایت کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 87 پست

ما که روبرومون عروسیه

ینی الان یه ماهه هرهفته یکی از کوچمون عروسیه 

۱۰۰تا بچه هم ریختن ته کوچمون که پارک اختصاصیه😒

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که خانوادتو متقاعد کنی نرن چون مسئولیت جون هرکی باخودشه

متقاعد نمیشن 

مامانم خیلی رعایت میکنه کلا 

دوساله حبسه 

میگه ماسک میزنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

عزیزم اگه ممنوع بود عروسی گرفتن ک تالارام بسته بودن بلاخره اگه ممنوع باشه اونا ریسک نمیکنن چن میلیونی جریمه بدن و تالارشونم پملپ شه.حتما مجوز پذیرش 700نفرو دارن.اگرم شکایت کنی ب جایی بند نیستی...

امشبم حنابندون دختر همسایه ماس ی وضعیه ها....مث عروسیای قبل کروناس شلووووغ

وایی خدایا تو این وضعیت باید ملت عقلشون برسه دیگه

چی بگم والا اگه عقل داشتن با جون مردم بازی نمیکردن

ادم عاقل۵۰تا دعوت کن

متقاعد نمیشن  مامانم خیلی رعایت میکنه کلا  دوساله حبسه  میگه ماسک میزنم

دلتا که با ماسکم منتقل میشه تولد برادر زادم فقط سه خانواده داداشام و خواهرم بودن داداشم ناقل بوده نمیدونسته همشون گرفتن ریه هاشون درگیره الان ۱۰ روز بیشتره درگیرن خواهر، اونا کلا ۱۰ نفر بودن ۷۰۰ نفر😞

ما که روبرومون عروسیه ینی الان یه ماهه هرهفته یکی از کوچمون عروسیه  ۱۰۰تا بچه هم ریختن ته کوچ ...

ای بابا چه وضعیه اخه 

یا واکسن بزنن یا ببندن این تالارای لعنتیو

من نمیرم نگران مامانمم

نگذار مامانتون بره 

دور از جون دور از جون خدایی نکرده مامانتون بگیره ک بدتره حالا ما جوونیم یجوری طی میکنیم مامانامون بدنشون ضعیفتره 

رودوایسی دارن خودت زنگ بزن معذرت خواهی کن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍