2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

116 بازدید | 11 پست

احساس میکنم افسردگی گرفتم چند روزیه همش شبا عصبی میشم موقع خوابوندن دخترم سرش عصبانی میشم نمیخوابه خورد و خوراکشم افتضاح میمیرم تا جیزی بخوره خیلی ناراحت و عصبیم میکنه بعد این که خوابید از عصبانیت خودم  خیلی ناراحت میشم اصلا هم دست خودم نیست میدونم دوش دارین فحشم بدین راحت باشین

فحشت بدم میترکم که🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فحشت بدیم

برو دکتر و دخترتم برای تغذیه و اشتهاش ببر دکتر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
حق داری ، باید بخوابه به نفع خودشه ، بچه منم با گریه می‌خوابه 

خیلی کلافم خیلی به فکرشم دوس دارم ۱۰ نهایت ۱۰:۳۰ بخوابه ظهرم تا قبل ۵ میخوابونم که شب بخوابه برای رشدش میگم اصلا احساس کنترل رو زندگیم رو از دست دادم نه میتونم غذاش رو بدم نه خوابش رو تنظیم کنم وزنشم افتضاحه

خیلی کلافم خیلی به فکرشم دوس دارم ۱۰ نهایت ۱۰:۳۰ بخوابه ظهرم تا قبل ۵ میخوابونم که شب بخوابه برای رش ...

پسر منم همینطور شده ، خواب به هم ریخته ،غذا هم درست و حسابی نمیخوره ،ببرونم‌ زیاد نمیبرمش آفتاب بخوره طفلی رو

پسر منم همینطور شده ، خواب به هم ریخته ،غذا هم درست و حسابی نمیخوره ،ببرونم‌ زیاد نمیبرمش آفتاب بخور ...

من دخترمو زیاد میبرم گردش با این که خسته و کلافس نمیخوابه

از دكتر خواب بپرس. 

هم واسه خودت هم واسه دخترت. 

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep
Littlezdream
Khabe-koodak
Sleep-clinic-dr.parsapoor
Professor.dr.jalilolghadr
Sleep_clinic_dr_imani

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.