2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 105 پست
انقد بی شخصیته بمن میگه دستگاه تولید مثل حتی در حدی ندیدم جوابشو بدم

بیخیال عزیزم هرکس باتوجه به شرایط زندگیش و روحیش میاد پاسخ میده فقط تک فرزندا نیستن که همه خواسته هاشون براورده میشه و تو ناز و نعمتن و موفق میشن 

اون حرفشون هم دیگه نشون داد شخصیتشون در چه حده 

💜👶❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهره من که ۸تا داره و همشونو ول کرده به تعداد نیس  بعضیا بقول شما اصن دل ندارن

به نظرم اونایی که آگاهانه و با تصمیم خودشون بچه میارن عملکردشون با خیلی از قدیمیا که صرفا از روی عادت و عرف بچه زیاد می آوردن  قتبل مقایسه نیست.. 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منکه برا جفتشون خودم اسم انتخاب کردم شوهرم هنوز تو حسرته میگه خیلی نامردی😂😂😂

😍😍خدا واست نگهداره 

سایه شما همسرتون همیشه بالا سرشون باشه 

منم با دوست پسرم حرف بچه میزدیم  میگفتم فامیلی از تو میبره اسم خودم میذارم  هر اسمی اون میگفت من مخالفت میکردم هر اسمی من میگفتم قبول نمیکرد واسه همین به نتیجه نمی‌رسیدیم

عاشق بچه دختره چون خواهرم نداره  آرزو داشته خواهر میداشت

بیخیال عزیزم هرکس باتوجه به شرایط زندگیش و روحیش میاد پاسخ میده فقط تک فرزندا نیستن همه خواسته هاشون ...

بله درسته 

بنظر من تک فرزندا در اینده افراد لوس و خودخواهی میشن

من ۲تا پسر دارم

واقعا سخته مسیولیت 

وقتی قبول کنی مادری باید همه چیتو صرفشون کنی تا بهترین زندگی رو داشته باشن

ولی فقط یه نمونه بگم من پسر خواهرم یه دونه هس و همسن پسر بزرگمه۴سال

فک کن کفشاشو میاد میده پسر من براش بپوشه

بعد من پسر کوچیکم ۲۲ماهشه خودش قشنگ کفشاشو میپوشه

من نکته اولی که مد نظرمه این خودساختگیه که از اول داره تو وجود بچه هام شکل میگیره🤩

دوباره میسازمت💪

😍😍خدا واست نگهداره  سایه شما همسرتون همیشه بالا سرشون باشه   منم با دوست پسرم حرف ...

سلامت باشی گل

بنظرم مادر ۹ماه به دل میکشه پس مختاره تام انتخاب اسمه

تو هم کوتاه نیا🤪😘

دوباره میسازمت💪

به نظرم اونایی که آگاهانه و با تصمیم خودشون بچه میارن عملکردشون با خیلی از قدیمیا که صرفا از روی عاد ...

ببین من منکره اینکه بچه هاش همه موفقن نیستم

خدایی همه رو دکتر مهندس کرده ولی محبت نداره

دوباره میسازمت💪

بله درسته  بنظر من تک فرزندا در اینده افراد لوس و خودخواهی میشن من ۲تا پسر دارم واقعا سخته م ...

خدا حفظشون کنه بله دیگه کسی ک شرایط مالیش روحیش و همسرش خوب باشه چرا باید یکی بیاره و به بچه ظلم کنه ؟

والا مادر پدر اگه مادر پدر باشن ۱۰ تا بچه هم بیارن دلشون میخاد بهترین هارو داشته باشن 

💜👶❤
خدا حفظشون کنه بله دیگه کسی ک شرایط مالیش روحیش و همسرش خوب باشه چرا باید یکی بیاره و به بچه ظلم کنه ...

سلامت باشی گل😘

من اوایل میگفتم خب پسر خواهرم مث داداش میشه برا بچم

ولی این اشتباه بود

داداشی که هفته ای یه بار ببینیش که داداش نیس

بچه ها احتیاج به بازی دارن به رفیق

خب ما هرچی بگیم رفیق میشیم براشون 

اینا بازم به رفیق هم سن و هم نسل خودشون احتیاج دارن

خدارو شکر وضع مالیمم خوبه برا جفتشون خونه و زمین خریدم 

حتی سکه های سر عقد خانوماشونم خریدم

حتی شوهرم از خارج برا عروسام پارچه چادری هم اورده هرچن تا اون موقع میپوسه😂😂😂😂

دوباره میسازمت💪

ببین من منکره اینکه بچه هاش همه موفقن نیستم خدایی همه رو دکتر مهندس کرده ولی محبت نداره

منم دقیقا یه نمونه عین این مورد دیدم...همه موفق از لحاظ تحصیلی ولی از لحاظ روانی و اخلاقی خیلی صعیف و عقب

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منم دقیقا یه نمونه عین این مورد دیدم...همه موفق از لحاظ تحصیلی ولی از لحاظ روانی و اخلاقی خیلی صعیف ...

اره بخدا حالا جدا از شوهرم بقیه شون مث ربات میمونن فقط کار و موفقیت تحصیلی و درامد 

اصلا احساس ندارن

دوباره میسازمت💪

باشه فیک جان

فعلا که رفتار شما بیشتر شبیه فیک ها بود. از اول تاپیک یقه میدری به همه میگی یدونه بیارن. اونم فیکهای آلبانی نشین😁