2777
2789
ینی چه علایمی دارع اسی

سینه هاش 20 روز پیش گفته درد میکنه، دیدم یکیش داره بزرگ میشه، زودی بردمش دکتر غذد، کلی ازمایش و عکس مچ گزفت، گفت شروع بلوغه. الان ی بار تزریق داشته واریوپپتیل رو،،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌من اطلاعی ندارم بخدا.

امپول و ی هفته ی پیش زدم، سینه هاش بزرگتر شدن، خیلی ناراحتم، بچه س،،، نمیتونم جایی ببرمش،، گناه داره، ممکنه تو جمع بچه ها اذیت بشه،،، دخترم لاغره، 

اسی فکر میکنی دلیلش چیه که تو این سن علايم بلوغ داره؟ مثلا چیزای ناجور زیاد دیده؟ یا زیاد تو آب و ه ...

نه، ما ماهواره اینا نداریم، من و همسرم خیلی رعایت میکنیم، خانوادمونم مذهبی ان، دخترم خیلی چشم و گوش بسته، ولی طبعش گرمه، گرماییه، یسره سرش عرق میکنه، ولی بخاطر این غذاهای هورمونی بچه ام اینجوری شده، حالا توکل بخدا دارهذامپول میزنه اما میخام بدونم کسی تجربه درمان داشت

نه، ما ماهواره اینا نداریم، من و همسرم خیلی رعایت میکنیم، خانوادمونم مذهبی ان، دخترم خیلی چشم و گوش ...

سلام عزیزم شمادرمان وشروع کردین تاثیری داشته 

دخترم هفت سالشه علائم وداره 

خیلی خیلی ناراحتم

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤

سلام عزیزم شمادرمان وشروع کردین تاثیری داشته  دخترم هفت سالشه علائم وداره  خیلی خیلی نار ...

والا دو مرحله زدم، گفتن باید ازمایش بده ببینیم چجور میشه،، توکلم بخداست، بچه رو ببر دکتر، قد بچه ات چنده

سلام عزیزم شمادرمان وشروع کردین تاثیری داشته  دخترم هفت سالشه علائم وداره  خیلی خیلی نار ...

اره شروع کردیم، دو مرحله امپول زدم، الان میگن باید تست lh بده، ببینیم چجوره، سینه هاش بزذگتر شدن ولی، دعا کنین

سینه هاش 20 روز پیش گفته درد میکنه، دیدم یکیش داره بزرگ میشه، زودی بردمش دکتر غذد، کلی ازمایش و عکس ...

برای آزمایش خون که دادین ناشتا بود؟؟

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید.ممنون❤