2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر خدا اوکی شد، الان 136 هست

سلام عزیزم دخترتون الان چندسالشه؟

این آمپول ها هزینش چقدره؟ عوارضی نداره؟

من برا خواهرم احتمال میدم باید بزنیم

۷سال و ۹ماهشه قدش ۱۳۰ حس میکنم علائم داره 

شما میشه به ترتیب علائم دخترتون رو بگین؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
سلام عزیزم دخترتون الان چندسالشه؟ این آمپول ها هزینش چقدره؟ عوارضی نداره؟ من برا خواهرم احتمال مید ...

رشد سینه داشت، یکم موی زائد، امپول با دفترچه تامین، تا حدود 50 تا 100 هزارتومن، مزایاش بیشتر از عوارضشه

سلام عزیزم میشه یه کم از شرایط دخترتون بگید؟؟ دوره درمانش تمام شد؟؟ 

علایم بلوغ داشت، 6 سالش بود، رشد سینه با درد سینه داشت، بردمش دکتر، ازمایش و ام ار ای دادن، عکس مچ دست،،، بلوغ تایید شد،، بعد هر 28 روز ی امپول میزنم، اول 126 بود الان 2 سال شد، قدش 137 شد، تا 150 بشه باید امپول بزنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792