2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست
 شوهرمنم واقعا دوسم داره ولی خب این جیزا ادمو عذاب میده بخدااااا

۸ساله روش زندگیت عوض نشده یعنی نزاشته و بشه

مطمعن باشه بعده اینم نمیزاره.بچه بیار بیشترگرفتاری

تانخاد زندگیت عوض نمیشه وبازم مطمعن باش پیشرفتی نمیگنه

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندسالته عزیزم 

خیلی تحملت بالاس میدونستی باید ب خودت افتخارکنی ک تاالان از پسش براومدی

ولی باخودت بگو بسه میخام واسه خودم باشم خودت دوس داشته باش ارزش قاعل باش واسه خودت

ای بابا  دوست جونی اینجاجمع شدیم‌مشکل توروحل کنیم ن ‌ک غصه های منو بشنوی

دورتون‌بگردم ک انقدخوووووبین بخداهمتوووون

این وقت شب برام وقت گذاشتی عزیزم برام دنیا می ارزه

حالم خوب نیس اصلا همینکه هستی الان باهام حرف میزنی  حیلی دلگرمم میکنه

دوس دارم بشنوم بلکه سخت ترازسخیتای من بود و خواستم برگردم یا یه انگیزه ای بهم داد یاهرچی

چندسالته عزیزم  خیلی تحملت بالاس میدونستی باید ب خودت افتخارکنی ک تاالان از پسش براومدی ولی ب ...

من تازه شدم۲۳

۱۵سالم تازه شده بود ک ازدواج کردم عزیزم

سنتی بود

ولی علاقه وعشق  بوجود اومد بعدش

فدات شم من عزیزم،گاهاب شوهرم میگم اتفاقا میگم ازخودم توقع همچین طاقت وتحملی ونداشتم ولی تونستم

خیلی سخته والانم فقط وابستگی اذیتم میکنه واینکه میگه دوستت دارم وسرهیچی زندگیمو خراب نکن...

همش حس میکنم دوس داشتنم یطرفه بوده ک همیشه من کوتاه اومدم

دورتون‌بگردم ک انقدخوووووبین بخداهمتوووون این وقت شب برام وقت گذاشتی عزیزم برام دنیا می ارزه حالم ...

عزیزم توام مثل خواهرنداشتم.جز تغییرتوزندگیت واسه توهچی انگیزه نمیشه دلگرمی یعنی بفهمی شوهرت تورومیفهمه.کاش خودشو میزاشت جای توو یه روز اینجوری زمدگی میکرد بخداطاقت نمیاره.

عزیزم توام مثل خواهرنداشتم.جز تغییرتوزندگیت واسه توهچی انگیزه نمیشه دلگرمی یعنی بفهمی شوهرت تورومیفه ...

دورت بگردم مهربوووون

باید خیلی قوی باشم و خودو نبازم

ولی خیلی سخته بخدا ازهمین الان دلتنگشم

من تازه شدم۲۳ ۱۵سالم تازه شده بود ک ازدواج کردم عزیزم سنتی بود ولی علاقه وعشق  بوجود اومد بع ...

دلت خیییلی بزرگه.برعکس سنت تو الان اندازه یه آدم ۵۰ساله دلخوری.تجربه داری.دلگیری.اوج جوونی و این زندگی انصاف نیست.نمیگم طلاق ولی بیشتر فک کن مشورت کن مخصوصا پدرت بخدا هیچکس پدرنمیشه واسه آدم

عزیزم توام مثل خواهرنداشتم.جز تغییرتوزندگیت واسه توهچی انگیزه نمیشه دلگرمی یعنی بفهمی شوهرت تورومیفه ...

بخدا اگ میفهمید ک وضعم این نبود....

کاش میشد ی روز فقط جای من باشه...

یه روز چیه یه لحظه هم نمیتونه دووم بیاره

دلت خیییلی بزرگه.برعکس سنت تو الان اندازه یه آدم ۵۰ساله دلخوری.تجربه داری.دلگیری.اوج جوونی و این زند ...

اره بخدا الان ب مامانم میگفتم ن بچگی کردم ن جوونی...

دلم براخودم میسوزه 😔😔

بابام۲سال پیش ک دیدچقد اذیت میشم میگفت نمیزارم برگردی ب اون زندگی..ولی وقتی شوهرم اومد ب التماس  بابام گفت خودت تصمیم بگیر...من نمیخوام فردا بگی  زندگیمو بکنم وگرنه درست میشد، ولی نمیخوامم بری بچه بغل برگردی بیای بگی نشد

خدا سایه هیچ پدریو کم نکنه الهی فقط

[QUOTE=201559019]بخدا اگ میفهمید ک وضعم این نبود.... کاش میشد ی روز فقط جای من باشه... یه روز چیه یه لحظه هم نمیتون ...[/QUOT

ازخدامیخام راه درستو نشونت بده خواهری.تصمیم درست بگیرباصلاحدید خانواده.انشالله ک راهت واسه زندگی چه باشوهرت چ بدون اون هموار باشه عزیزم

اره بخدا الان ب مامانم میگفتم ن بچگی کردم ن جوونی... دلم براخودم میسوزه 😔😔 بابام۲سال پیش ک دیدچق ...

معلومه‌پدره فهمیده ای داری. بشین باهاش حرف بزن مطمعنم پشیمون نمیشی ب خداتوکل کن بروجلو

[QUOTE=201559019]بخدا اگ میفهمید ک وضعم این نبود.... کاش میشد ی روز فقط جای من باشه... یه روز چیه یه ...

قربون دل مهربونت برم من عزیزدلممممم

یه دنیاممنونتم ک انقددلگرمم کردی عزیزم

فداتشم خدانینی تو برات حفظ کنه عزیزم

الهی همیشه لبات بخندن