2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
یه زمانی بچه بودی یه اشتباهی کردی با یه نفر رابطه داشتی ....به پدرتم با توجه به روحیاتت حق بده ،واقع ...

چقد حرفات بهم انگیره میدن واقعا

ازت خیلیییی ممنونم مهربوووووووونمممم

نمیدونم چجوری تشکرکنم

فقط اگ بتونی یه متخصص خوبی ک بتونم باهاش مشورت کنمم بهم معرفی کنی عالی میشه ی دنیاممنونت میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون هم دوسش داری هم تنها ایرادش همینه اگه معتاد و خیانت کار بود خوب بود

عزیزم راستش ب اینازیادفک میکنم،ولی اینم خیلی ازاردهنده س،ادم وافسرده میکنه واقعا

همین بددلی ها اعتمادو عشق وازبین میبره

دقیقا همینه من شدم ی ادم توسری خور واقن

دور از جونت عزیزم

دیگه اینجوری درباره ی خودت نگو 

شما دختر قوی هستی منتها اطلاعاتت کمه ،شما هم نمیدونستی که همسرت اختلال شخصیتی داره فکر میکردی حالا تا یه مدت به دلش راه بیای اون کوتاه میاد

یکی از تاپیک هاتو خوندم 

اینو بدون هم شوهرت هم خانواده اش میدونن هیچ زنی نمیتونه این رفتارهاشونو تحمل کنه ،برای همین عروس سن پایین گرفتن ،برای همین همیشه تشویقت کردن و تو گوشت خوندن درست میشه و چیزه مهمی نیست ،عادیه،و شما داری سخت میگیری ،زندگی همینه دیگه چی میخوای دیگه ؟ برو زندگی های بدتر و ببین 

خدا رو میلیارد ها بار شکر کن که پدرت گفته برو جداشو ولی پدرت همین احساسی بودنتو که میبینه میترسه فردا بگی شما مقصری 

همسرتم فقط بددل نیست ،کلا منزوی ،پرخاشگر،دست بزن هم داره ،فحاشی هم میکنه ،شما رو هم محدود نکرده  کلا بسته ات کرده چون هیچ جا و هیچ کاری نمیتونی انجام بدی ...چون شرایط خانواده اشم به همین صورته احتمال درمانش بی نهایت کمه 

ببین به حرف یه عده گوش نده ،مثلا حضرت آسیه هم شوهرش زنده زنده پوستشو کند ،پس ایشونم باید بیاد به کسایی که همسرشون بهشون خیانت کرده بگه شماها سختی نکشیدید ،بشینید سر جاتون و زندگیتونو بکنید ؟

اون خانمی که این حرفها رو زده در واقع لیوان صبرش پر شده بوده با خیانت لبریز شده ،خودشونم میگن به جنون رسیدن ،

هر کسی یه توان و تحمل و ظرفیتی داره ،اینجور مردها اصلا باید نسلشون منقرض بشه یا خودشونو درمان کنن ،اصلا نباید ازدواج کنن ،بقیه رو از دین هم زده میکنن ،

خودت داری میگی افسردگی گرفتم ،ثبات تصمیم گیری ندارم ،پس فردا مطمئنی ایمانتو از دست نمیدی ؟ مطمئنی 20 سال دیگه دچار مشکلات روحی و جسمی شدید نمیشی؟ ،زندگیتو تا 80 سالگیت با این آقا نگاه کن ...چند صبا دیگه مشکلات روحیت به جسمت هم میزنه 

اگه منو  ببینی به لحاظ ظاهری شاید تعجب کنی که از یه آدم به ظاهر مذهبی این حرفها رو میشنوی ...من پای کلی سخنران و مشاور مذهبی بودم ...صحبت های استاد شجاعی رو هم گوش دادم

واقعا ببین توی این زندگی ایمانتو میتونی حفظ کنی ؟ سلامت روح و روانتو میتونی حفظ کنی ؟ میتونی بعدا بچه اتو جوری تربیت کنی که مثل پدرش نشه ؟ و یکی مثل پدرش تحویل جامعه ندی؟ بچه ات اگه دختر باشه تو این شرایط جامعه عقده ای نمیشه ؟ مشکلات روحی نمیگیره ؟ فردا لعنتت نمی کنه که چرا موندی پای این زندگی و هیچ کاری نکردی؟ تمام این ها رو باید روز قیامت جواب پس بدی عزیزم ،و شما مسئول انتخاب ها و تصمیم گیریهات هستی 

بهترین کار اینکه باید با چندتا متخصص مشورت بگیری و خودتو قوی محکم کنی 

چقد حرفات بهم انگیره میدن واقعا ازت خیلیییی ممنونم مهربوووووووونمممم نمیدونم چجوری تشکرکنم فقط اگ ...

حواهش میکنم عزیزم اگرم اثری داشته خواسته خدا بوده ،رزق معنوی خودت بوده 

چشم دارم پیگیری میکنم بتونم یه لیست بهت بدم 

خداروشکر ک خانواده انقد درکت کردن عزیزمممم ایشالاخوشبخت ترین باشی کنارهمسرت گلم الهی شکر ک ازهمسرو ...

ممنون مهربونم خیییلی لطف داری،ان شاءالله توام عزیزم،،،میدونم شرایطه سختیه واقعا درکت میکنم،نمیدونم این شوهرا چی تو سرشونه ک انقد زندگی رو ب خودشون و زناشون سخت میکنن،آخه چرا ب این فک نمیکنن ممکنه با این رفتارای بی معنی زندگیشونو ببازن

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
دور از جونت عزیزم دیگه اینجوری درباره ی خودت نگو  شما دختر قوی هستی منتها اطلاعاتت کمه ،شما ه ...

اره واقعا تاهمین الانش باخودم میگفتم بالاخره درست میشه...ولی دریغ....

عزیزم حرفات کاملا درست و بجاست

واقعا دوس دارم صدبار پیاماتو بخونم انقد ک عاقلانه وبه جاست

سعی میکنم حتمامشورت بگیرم و ببینم خداچی میخوادبرام

حواهش میکنم عزیزم اگرم اثری داشته خواسته خدا بوده ،رزق معنوی خودت بوده  چشم دارم پیگیری میک ...

نه واقعا بخش مهمیش هم لطف ومهربونیت بوده

واقعا ممنونم ک انقد وقت گذاشتی برام عزیزم

یه دنیا ممنونتم من

ممنون مهربونم خیییلی لطف داری،ان شاءالله توام عزیزم،،،میدونم شرایطه سختیه واقعا درکت میکنم،نمیدونم ا ...

اره بخدا انقد بهش گفتم منو ازدست میدی بااین رفتارا

داری عذابم میدی بااین رفتارا...ولی اصلا انگار نه انگار‌‌‌‌...

دور از جونت عزیزم دیگه اینجوری درباره ی خودت نگو  شما دختر قوی هستی منتها اطلاعاتت کمه ،شما ه ...

خانواده همسرم خییییلیییی به شدت باهام خوبن،یعنی مق بقیه خانواده هانیستن ازلحاظ دخالت ومادرشوهرخواهرشوهربازی واین چیزا واقعانمونه ن عین خانواده خودمن برام

ولی تواین مواردی ک گفتی دقیقا همین بوده همیشه گفتن هرکسی ی عیبی داره این چیزی نیس کناربیا وباهاش بساز

مرداهمه همینن،هیچ کسی بی عیب نیست  وفلان....

درمورد این مسئله ی بچه واقعا خیلی بهش فک میکنم ونگرانم...

مطمئنم تواین زندگی بجه خیلی مشکلات سختی خواهدداشت😵