2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
دور از جونت عزیزم دیگه اینجوری درباره ی خودت نگو  شما دختر قوی هستی منتها اطلاعاتت کمه ،شما ه ...

وقتی یه عده میان میگن همینکه معتادو خیانت کارنیس خیلی خوبه

این ک چیزی نیست،به دلم شک میوفته اصلا یه لحظه پشیمون میشم ومیگم درست میگن،چون این مسئله برام خیلی مهمه...

اره بخدا انقد بهش گفتم منو ازدست میدی بااین رفتارا داری عذابم میدی بااین رفتارا...ولی اصلا انگار نه ...

باهاش خیلی خیلی جدی برخورد کن،کاری کن ک فک کنه ب آخر خط رسیدی و داره از دستت میده تا حتتتما مجبور شه بره مشاوره،ان شاءالله جواب میگیرین،از خدا میخوام کمکتون کنه تا هرچی خیره براتون پیش بیاد عزیزم

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای مهربونیات عزیزدلم حتمااااا 

خدانکنه عزیزدلم،در پناه خدا

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
وقتی یه عده میان میگن همینکه معتادو خیانت کارنیس خیلی خوبه این ک چیزی نیست،به دلم شک میوفته اصلا یه ...

سلام عزیزم 

ببخشید دیر جواب دادم 

پیگیر پیدا کردن روانپزشک خوبم هستم ...ولی یکم وقت میبره باعرض معذرت 

در جواب حرفتون باید اینو بگم مگه اصلا حق داره معتاد و خیانت کار باشه ؟ که حالا به خاطر نداشتن این ویژگی گل میزنه به سر خانومهاشون؟ منت میذارن ؟ نه ...این ها دیدگاهای مردسالارانه است 

من خودم برام خواستگار میومد میگفتن پسر خوبیه نماز خونه خوبه دیگه قبول کن،من میگفتم مگه میخوام با غیر مسلمون ازدواج کنم ،منم نماز میخونم ،درسته که برام مهمه و جزوه ملاکهام هست ولی قرار نیست بابت این من از بقیه ملاک هام مثل فهم و درک و شعور و اخلاق طرف بگذرم چون آقا منت میذارن نماز میخونن

اعتیاد نباید داشته باشه ،خیانت نباید بکنه ،بابت نداشتن این خصوصیات که نباید منتی رو سرما باشه  

ببین قبول دارم یه عده برای اینکه طلاق گرفته نشه از این حرفها میزنن ولی واقعیت اینکه این آدمها دور اندیش نیستن ...نمیبینن چه بلایی سر یه زن میاد ،بچه های این پدر و مادر چیجوری تربیت میشن،مگه بحث یه سال و دوساله شما  باید تا 80 سالگیت زندگیتو با این آقا تجسم کنی  ....

همین مادرشوهر شما (امثال همین آدمهایی هستن که میگن معتاد نیست ،خیانت نکرده بشین سر جات) با این حرفها خودشو کشیده کنار و اصلاحی تو روند زندگیش نداشته ،لااقل یه کاری میکرد پسراش اینجوری تربیت نمیشدن و الآن تازه از دختر مردم توقع داره با این شرایط کنار بیاد (من ایشونو سرزنش نمیکنم احتمالا ایشون اینجوری تربیت شدن که زن خوب یعنی همین )....والا این مردا اگه زنشون دستپخت و خونه داری و هیکل و قیافه و زبون نرم و آرومی نداشته باشه یا زنو تحقیر و له میکنن یا تهدید به طلاق میکنن یا گرو کشی میکنن 

باز اعتیاد رو میشه درمان کرد ،لااقل اون طرف خودش میفهمه معتاده ....تو خیانتم گاهی طرف بدجور سرش به سنگ میخوره و برمیگرده و واقعا جبران میکنه 

من شما رو تشویق به طلاق نمیکنم ولی تشویق میکنم به اصلاح کردن به حرکت کردن و اینکه دست رو دست نذارید چون قرار نیست بدون تلاش هیچ تحولی تو زندگیتون رخ بده...

خوب هر کسی متفاوته بعضی ها ذاتا درونگرا و منزوی هستن ،دوست دارن همه اش تو خونه باشن معلوم این جور آدمها به شما میگن خوشی زده زیر دلت بشین زندگیتو بکن ...الآن به طرف بگی خوب برو زندان اوین اونجا هم سالی چند بار برگه ی مرخصی بهت میدن میای بیرون ...(با عرض شرمندگی واقعیت زندگی شما همینه ) آیا همین آدمها حاضرن تا آخر عمر برن زندان ؟ 

نمیشه از همه توقع قدرت تحلیل و دوراندیشی و فهم و درک درست از مسائلو داشت ...بله طلاق سخته و تبعات داره ،ولی گاهی باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ...در اسلام داریم که عاقل کسیه که  بتونه بین بد و بدتر انتخاب کنه 

الآن جوونی فکر میکنی زندگی و مردها همینن،وابستگی و مهرطلبی هم داری

ترس زیاد از تنها شدن ،ترس از دست دادن،

ترس از شکست ،

ترس از استقلال داشتن،ترس از سرزنش شدن،

ترس از مورد قضاوت قرار گرفتن  ،همه اینها باعث شده تو تصمیم گیری و انتخاب فلج بشی ،نمیدونی چی درسته چی خوبه برای همین ترجیح میدی بشینی و هیچ کاری نکنی ....یا امید ببنیدی که بچه میاد تغییر میکنه و منم سرگرم میشم 

یادم میره اصلا خودم کیم ،چیم ؟پس من چی ؟ ولی اون بخش ترس و اضطرابت نمیذاره به خودت ارزش و بهاء بدی ...پس برای حس مفید بودنت زوم میکنی روی قربانی شدن و حس ترحم به شوهرت که گناه داره این نمیتونه بدون من دوام بیاره ....به همین راحتی زندگیتو داری قربانی میکنی ،که نه تو این دنیا بهت مدال میدن و برات کف و سوت میزنن نه حتی اون دنیا ....اصلا مگه خدا اجازه میده به ما که زندگیمونو تباه کنیم اونم به اسم مثلا گذشت و ایثار !!! این ایثار نیست این خودکشی تدریجیه ...

اگه حضرت آسیه سلام الله موندن تو کاخ فرعون برای حفظ جان و تربیت پیامبر خدا بود ...موندن برای کاری مهمتر که هم اثرش در دنیا بود هم در آخرت 

ولی اینکه شما زندگیتون به همین منوال ادامه پیدا کنه کجاش سعادت دنیا و آخرت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

https://tavangary.com/blog/گوش-نیوش-زودرنجی-چه-آسیبی-به-ما-و-دیگرا/

اینم خوبه در مورد زود رنجیه 

با تغییر طرز تفکر ،احساساتمونو رو تغییر میدیم در نتیجه عملکردمونم تغییر میکنه ....ما در برابر احساستمون مسئولیم و میتونیم اونها رو مدیریت کنیم 

https://tavangary.com/blog/گوش-نیوش-زودرنجی-چه-آسیبی-به-ما-و-دیگرا/ اینم خوبه در مورد زود رنجیه ...

قشنگ با تمرکز اینا رو گوش بده ...اگه دیدی حال نداری بگو فقط چهار دقیقه اشو گوش میدم 

با خودت باید بجنگی و خودت رو بشونی پای اینجور صحبت ها ،یه وقتهایی هم خودتو گول بزن ،مثلا بگو تا اینو گوش ندم فلان خوراکی و کار مورد علاقم ممنوع 

این سایت اصلی دکتر شیریه  https://www.tavangary.com/

یکسری پکیج داره که پولیه ...فکر کنم برای مهرطلبی و وابستگی هم داشته باشه واقعا دقیق نمیدونم ...خودت یه جستجو بکن 

اول  مواردی که برات زدم و رایگانه رو گوش بده ،اگه دیدی مفید هستن ،پکیج ها رو بخر ...شده طلاهاتو بفروشی اینکار و بکن ...ارزش داره ...حالا از این سایت یا دکتر دیگه فرقی نداره ،اگه میبینی پکیج های دیگه برای دکترهای دیگه بهترن اونا رو بخر ....فقط حرف من اینه هزینه کن برای وجود خودت ...شاید گرون باشن ولی شما خوب امکان حضوری برای روانشناس ندارید و هم اینکه خوده روانشناس ها کلی هر ساعت ویزیتشون پول میگیرن ،ولی خوبی این جور پکیج ها اینکه همیشه در دسترسه و میتونی چند بار گوش بدی 

دکتر کربلایی رو مطمئن نیستم که مشاوره ی آنلاین بدن  ولی یکی از روانپزشکهای خیلی خوب هستن ،خیلی ...

اگه دیدی بهتون گفتم شاید همسرتون باید یه مدت دارو مصرف کنن ،من ایشونو به شدت توصیه میکنم

یکسری از این مشاوره ها و متخصص هایی که براتون ارسال میکنم رو من خودم نمیشناسمشون ولی شخصی معرفیشون کرده 

شما میتونید تو اینترنت سرچ کنید ،یکسری سایت هست برای گرفتن دریافت ویزیت ،نظرها مراجعه کنند ه هاشون هست ...یه بررسی هم خودتون انجام بدید