سلام عزیزم
ببخشید دیر جواب دادم
پیگیر پیدا کردن روانپزشک خوبم هستم ...ولی یکم وقت میبره باعرض معذرت
در جواب حرفتون باید اینو بگم مگه اصلا حق داره معتاد و خیانت کار باشه ؟ که حالا به خاطر نداشتن این ویژگی گل میزنه به سر خانومهاشون؟ منت میذارن ؟ نه ...این ها دیدگاهای مردسالارانه است
من خودم برام خواستگار میومد میگفتن پسر خوبیه نماز خونه خوبه دیگه قبول کن،من میگفتم مگه میخوام با غیر مسلمون ازدواج کنم ،منم نماز میخونم ،درسته که برام مهمه و جزوه ملاکهام هست ولی قرار نیست بابت این من از بقیه ملاک هام مثل فهم و درک و شعور و اخلاق طرف بگذرم چون آقا منت میذارن نماز میخونن
اعتیاد نباید داشته باشه ،خیانت نباید بکنه ،بابت نداشتن این خصوصیات که نباید منتی رو سرما باشه
ببین قبول دارم یه عده برای اینکه طلاق گرفته نشه از این حرفها میزنن ولی واقعیت اینکه این آدمها دور اندیش نیستن ...نمیبینن چه بلایی سر یه زن میاد ،بچه های این پدر و مادر چیجوری تربیت میشن،مگه بحث یه سال و دوساله شما باید تا 80 سالگیت زندگیتو با این آقا تجسم کنی ....
همین مادرشوهر شما (امثال همین آدمهایی هستن که میگن معتاد نیست ،خیانت نکرده بشین سر جات) با این حرفها خودشو کشیده کنار و اصلاحی تو روند زندگیش نداشته ،لااقل یه کاری میکرد پسراش اینجوری تربیت نمیشدن و الآن تازه از دختر مردم توقع داره با این شرایط کنار بیاد (من ایشونو سرزنش نمیکنم احتمالا ایشون اینجوری تربیت شدن که زن خوب یعنی همین )....والا این مردا اگه زنشون دستپخت و خونه داری و هیکل و قیافه و زبون نرم و آرومی نداشته باشه یا زنو تحقیر و له میکنن یا تهدید به طلاق میکنن یا گرو کشی میکنن
باز اعتیاد رو میشه درمان کرد ،لااقل اون طرف خودش میفهمه معتاده ....تو خیانتم گاهی طرف بدجور سرش به سنگ میخوره و برمیگرده و واقعا جبران میکنه
من شما رو تشویق به طلاق نمیکنم ولی تشویق میکنم به اصلاح کردن به حرکت کردن و اینکه دست رو دست نذارید چون قرار نیست بدون تلاش هیچ تحولی تو زندگیتون رخ بده...
خوب هر کسی متفاوته بعضی ها ذاتا درونگرا و منزوی هستن ،دوست دارن همه اش تو خونه باشن معلوم این جور آدمها به شما میگن خوشی زده زیر دلت بشین زندگیتو بکن ...الآن به طرف بگی خوب برو زندان اوین اونجا هم سالی چند بار برگه ی مرخصی بهت میدن میای بیرون ...(با عرض شرمندگی واقعیت زندگی شما همینه ) آیا همین آدمها حاضرن تا آخر عمر برن زندان ؟
نمیشه از همه توقع قدرت تحلیل و دوراندیشی و فهم و درک درست از مسائلو داشت ...بله طلاق سخته و تبعات داره ،ولی گاهی باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ...در اسلام داریم که عاقل کسیه که بتونه بین بد و بدتر انتخاب کنه