خوب برای همین میگم اول باید اعتماد به نفست رو بالا ببری ،وابستگیت هم کم کم قطع میشه
نه نظرم جای این فکرها و ترس از آینده که خوب تا حدیش هم طبیعه ،بشین فکر کن آیا واقعا شما موظفی تایید و محبت همه رو در همه مسائل بدست بیاری ؟ چه شوهر چه پدر ؟
والا اونی که خالق همه ی ماست نتونست رضایت همه ی بنده هاشو بدست بیاره
از خودت هی سوال کن ...تهش که چی ؟ اومدیو همه دوست داشتن ...تهش این دنیا فانیه باید جواب خدا رو پس بدیم ،درسته رضایت همسر و پدر مهمه ولی به چه قیمت ؟ اینکه من کلا همه ی فکر و ذکر زندگیم همین باشه ؟ من برای همین خلق شدم ؟ نه ...
حتی کسب رضایت پدر و مادر و همسر هم حد و چهارچوب خودش رو داره
-باید با خودت عمیق ارتباط بگیری،خودت رو دوست داشته باشی ،باور کنی خدا عاشقته و حسبی الله ،خدا کافی برات ،در نتیجه میتونی از درون محکم وقوی بشی و عاقلانه و باثبات تصمیم بگیری
-باید تو خونه شروع کنی به یادگیری مهارت ،هر چیزی که دوست داری ،هنر یا مثلا حتی شده تایپ و موارد دیگه
-باید برنامه ریزی کنی ،هدف گذاری کنی ،به گردی دنبال علایقت ،
-برو یه لیست از علایقت تهیه کن ....فقط سعی کن به هیچ عنوان با همسرت درباره ی این مسائل حرف نزنی ،چون شاید در ظاهر موافقت کنه ولی در باطن شروع میکنه به ناامید کردنت و چوب لایه چرخت میذاره ...کاملا سکرت و مخفی باش ،همین سکرت بودنت باعث میشه قوی بشی
-به برنامه ی غذاییت اهمیت بده ،اگه کم خونی داره حتما درمانش کن،
-اگه افسردگی داری حتما سرچ کن و ببین باید چه به لحاظ تغذیه چه ورزشی و و باید چیکار کنی
-وقتی شوهرت نیست ،فیلم ورزشی دانلود کن ،ورزش کن ،شدید بهت توصیه ورزش میکنم ،ورزش اراده ی آدمو قوی میکنه ،خلاصه شدید برنامه ریزی کن روی این قضیه ،حتی به شوهرت بگو ببرت کوه پیمایی ...نبردم اصلا مهم نیست ،خودت تو خونه ورزش و تمرینات ورزشی انجام بده ،بدون اینکه شوهرت بفهمه
-مدام تو ذهنت تمرین و تلقین کن ،من یه شخصیت کاملا مستقلی از همه ی اطرافیانم دارم ،هر چیزی که بهش نیاز دارم رو خدا در درون خودم قرار داده
-جای اینکه منتظر بشی کسی بهت محبت کنه خودت مهربون باش ولی بی توقع ،از محبت به پدر و مادر تا غذا دادن به حیوانات و پرنده ها
-رابطه اتو با خدا اصلاح کن ،نماز اول وقت بخون ،چون خیلی کمکت میکنه ،هم برای اراده ات هم خیلی مسائل روانشناسی دیگه
-مطالعاتت رو بالا ببر
-به فکر دانشگاه رفتنم باش
خدا کمکت میکنه ولی باید با توکل به خدا دستت رو بزاری روی زانوی خودت و بلند بشی