2777
2789

روغن کرچک 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن زیتون پایه های مو رو محکم میکنه

فندوق بلند میکنه

بادام تلخ باعث پر پشت شدنش میشه 

هر سه تا روغنو از عطاری بگیر اصلشو و اندازه یک قاشق از هر کدوم قاطی کن و بریز داخل قوطی و هرشب با گوش پاک کن بکش روی ابروهات تاثیرشو بعد از یکماه ببین من حتی برا مژه هامم استفاده میکنم خیلی پر شدن و بلند 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
یعنی بریم عطاری بگیم محلول رزماری میخوایم

بله 

ببین من اوایل ک ابرو شیطونی میکردن بعد مداد میکشیدن😂😂😂😂انقد مداد زده بودم ریخته بود ابروهام،با همین محلول دوباره درومد 

ینی،رد خور نداره

اما جای مطمعن بگیر

خدایا شکرت♥
بله  ببین من اوایل ک ابرو شیطونی میکردن بعد مداد میکشیدن😂😂😂😂انقد مداد زده بودم ریخته بود ا ...

فدات شم

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.
بله  ببین من اوایل ک ابرو شیطونی میکردن بعد مداد میکشیدن😂😂😂😂انقد مداد زده بودم ریخته بود ا ...

عزیزم چند وقت استفاده کردی و چ جوری زدی؟

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.