2777
2789
عنوان

من تازه زایمان کردم خیلی ضعف دارم

164 بازدید | 13 پست

نمیدوتم چرا دستام میلرزه ازداخل بدن ضعف ولرزش دارم چیزی دستم میگیرم دستم میلرزه کلا دست وپام وبذنم .جی بخورم برلتقویت خوبه؟؟؟

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاچی با روغن زرد   شیره انگور  شیره توت  جیگر چهار مغز سوپ ماهیچه  کله پاچه کباب 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بجم زردی داره گرمی گفتن نخور الانم زیر دستگاهه فتوتراپیه

بخور گرمیو.شیرخشتم بخور بچتم ترنجبین بده با دستگاهم زردیش کنترل میشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
بخور گرمیو.شیرخشتم بخور بچتم ترنجبین بده با دستگاهم زردیش کنترل میشه

خوب شیرم گرم میشه زردیش بالامیره.شیرخشتوترنحبینم میدیم بهش.

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

خوب شیرم گرم میشه زردیش بالامیره.شیرخشتوترنحبینم میدیم بهش.

نترس.بچه بالاخره نباید با شیرت جون بگیره؟منم بچه هام زردی داشتن به خودت برس زردی با دستگاهه رفع میشه.تند تند شیر یده شیرخشکم بده ادرارمیکنه تموم میشه میره.به بدنت برس فعلا.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
چی هست

آرد گندم بوبده با چهارتخمه و مواد آلتاباتم از عطاری بگیر با گزنگبین و کره و زعفرون و نبات بپز قشششنگ جیگرت حال میاد کلی شیرت قوی میشه.خوب سغد یادم انداختی خیلی وقته نخوردم میگم شیرم مث آب شده ها.الان میرم بپزم.

سوپم ماهیچه یا قلم بنداز با کره شیرت چرب و مقوی بشه.

قاووتم بادوم پسته فندوق کنجد گردو پودر کن با عسل قاطی کن روزی یک قاشق بخورتمام اعضای بدنت میاد جای خودش.

جلو کولرم ول نباش حتما آستین دار بپوش عرق کنی عیبی نداره اصصصلا جلو کولرنرو

2790
2778
2791
2779
2792