2777
2789
عنوان

ابتلا به کرونا بعد از واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضعیت منی که واکسن زدم از بقیه خانوادم بدتره 

شما ب صورت کلی ایمنی بدنت پایین تر بوده و اینکه بطور معمول ما هممون انفدلانزا گرفتیم چه واکسن زده باشی چه نزده باشیم اما اینکه درصد مرگ ومیر چه قد خ مهمه..‌

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
والا نمیدونم یکی از دوستام گرفته ولی همسرش که اسپوتنیک زده بوده تو خونه باهم بودن ماسکم نمیزنه نگرفت ...

ما (من و مامان و بابام) سال قبل همین موقع ها کرونا گرفتیم داییم هم اکثرا خونه ی ما بود ولی اصلا یه آخ هم نگفت بعدش زن داییم هم کرونا گرفت داییم با زنش تو یه خونه بازم کرونا نگرفت هنوز اون موقع اصلا واکسن نبود ما تو مراسم ختم گرفتیم اکثر فامیل درگیر شدن ولی داییم هیچ چیش نشد حتی ماسکم چندادن رعایت نمیکرد یعنی در واقع نمیزنه کسی که نگیره به واکسن نیست نمیگیره منظورم اینه از ایمنی واکسن نیست

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
۴ روزه گلوم درد میکنه بدن درد و کوفتگی  سر درد و تب هم داشتم یلنی کرونا؟

الان فقط گلوم نمیتونم چیزی قورت بدم.چون شب حموم کردم تا صب جلو کولر بودم با موهای خیس.واسه همینه وگرنه فک نکنم کرونا باشه ادمایی که باشون در تماس بودم مشکلی ندارن خوبن

منوبچها به مدت دو هفته فقط ابریزش داشتن و یکی از پسرام که ۳ ساله هست مرتب میگفت تو این گرما سردمه پتو بنداز روم،اما الان ۵ روزی هست که خوب شدن

ولی خودم و همسرم چیزمون نبود ینی ممکنه بچهام کر نا گرفته بوده باشن؟؟؟؟؟؟؟

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
شما ب صورت کلی ایمنی بدنت پایین تر بوده و اینکه بطور معمول ما هممون انفدلانزا گرفتیم چه واکسن زده با ...

من از سال 95 تا الان یه سرماخوردگی ساده هم نگرفتم اتفاقا سطح ایمنی بدنم بالاست مصرف ویتامین مداوم دارم رژیم سالم ورزش ولی واقعا برام جای تعجب بود که علیرغم اینکه واکسن هم زدم اینجوری افتادم بازم خداروشکر مشخصا ریه هامو خیلی درگیر نکرده بیشتر گوارشی هست 

پس این واکسنا هیچ و پوچه? انتظار میرفت که الکی باشه چون واسه ساخت یه واکسن و طی مراحل بالینیش   ...

بعد اینکه یه عده براش سر و دست میشکونن وروخودشون امتحان میکنن خیلی بده

همیشه ۱۸ساله هستم  
الان فقط گلوم نمیتونم چیزی قورت بدم.چون شب حموم کردم تا صب جلو کولر بودم با موهای خیس.واسه همینه وگر ...

داداش منم همین فکرو میکرد و اصرار داشت کرونا نیست و همه مارو مریض کرد بعدم تستش مثبت شد