سلام به همه بنده کادر درمان هستم و دو دز واکسن رو گرفتم و از دوز دوم هم 40 روزی گذشته اما کرونای دلتا (هندی) گرفتم نوع واکسنم کووکس شرکت بهارات هند بوده علائمم هم نه شدیده نه خفیف قشنگ درگیرم کرده خواستم بگم اگر واکسن زدید هم مراقب باشید بازم ممکنه مبتلا بشید .
شما ب صورت کلی ایمنی بدنت پایین تر بوده و اینکه بطور معمول ما هممون انفدلانزا گرفتیم چه واکسن زده باشی چه نزده باشیم اما اینکه درصد مرگ ومیر چه قد خ مهمه..
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
والا نمیدونم یکی از دوستام گرفته ولی همسرش که اسپوتنیک زده بوده تو خونه باهم بودن ماسکم نمیزنه نگرفت ...
ما (من و مامان و بابام) سال قبل همین موقع ها کرونا گرفتیم داییم هم اکثرا خونه ی ما بود ولی اصلا یه آخ هم نگفت بعدش زن داییم هم کرونا گرفت داییم با زنش تو یه خونه بازم کرونا نگرفت هنوز اون موقع اصلا واکسن نبود ما تو مراسم ختم گرفتیم اکثر فامیل درگیر شدن ولی داییم هیچ چیش نشد حتی ماسکم چندادن رعایت نمیکرد یعنی در واقع نمیزنه کسی که نگیره به واکسن نیست نمیگیره منظورم اینه از ایمنی واکسن نیست
شما ب صورت کلی ایمنی بدنت پایین تر بوده و اینکه بطور معمول ما هممون انفدلانزا گرفتیم چه واکسن زده با ...
من از سال 95 تا الان یه سرماخوردگی ساده هم نگرفتم اتفاقا سطح ایمنی بدنم بالاست مصرف ویتامین مداوم دارم رژیم سالم ورزش ولی واقعا برام جای تعجب بود که علیرغم اینکه واکسن هم زدم اینجوری افتادم بازم خداروشکر مشخصا ریه هامو خیلی درگیر نکرده بیشتر گوارشی هست