2777
2789
عنوان

در جواب خواهرشوهرم اینو گفتم...

568 بازدید | 33 پست

موهای من خیلی بی حالت و نازک شده 

و رشد قدی جالبی هم نداره

خواهرشوهرم جلو پسرش عروسش شوهرم و مادرشوهرم  با یه حالتی بهم گفت زن باید موهاش بلند باشه قشنگ باشه بعدشم چشماشو به حالت خمار کرد و نگاهشو ازم برداشت و به شوهرم نگاه کرد

منم بهش گفتم

زن دیگه چه ویژگیهایی باید داشته باشه؟

مثلا باید پوست سالم و قشنگی داشته باشه(پوستش داغونه)

و خیلی ویژگیهای دیگه و با حالت پوزخند یه نگاه کلی به سر و صورتش انداختم...

من اهل کنایه نیستم و اینم میدونم اگر پوستش خرابه دست خودش نبوده

اما چون با غرض و  مرض چندباری جلو شوهرم گفته گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باوا ولکنین فقط دنیال تحقیر همدیگه این😑مگه خاله بازیه اون به این تیکه میندازه این به اون 😶

من هم اوایل بیخیال جواب دادن و ...بودم

اما دیدم بیشتر و بیشتر میشه این نوع پررویی ها

شوهرت باید آدم فهمیده ایی باشه تو هم خوب گفتی .. اما بهتره از این آدما به شدت دوری کنی .. ببین دردش چیه که به تو گیر میده ؟؟؟!!! اگه موضوع خاصی نیست و فقط قصدش له کردن عروس و بدجنسیه باهاش قطع رابطه کن . به شوهرتم بگو . دلیلت هم کاملا موجهه .

باوا ولکنین فقط دنبال تحقیر همدیگه این😑مگه خاله بازیه اون به این تیکه میندازه این به اون 😶

بذار بهت تیکه بندازن ببین چطور میسوزی وقتی طرف شعور نداره همچین جوابی حقشه

گذشت اون زمان که در قبال بدی بخندی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️