2777
2789
عنوان

بی بی چک های منفی و آزمایش مثبت

378 بازدید | 7 پست
سلام دوستان عزیزم آیا تا به حال سابقه داشته کسی که پریود منظمی داره بی بی چک هاش منفی بشه ولی آز مثبت بشه و باردار بوده باشه ؟ این تجربه رو خودتون یا اطرافیانتون کسی داشته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا من.بی بی چک کلا هر چی گذاشتم برامجواب نمی داد تا آز دادم نتیجه مثبت شد.پریود هم به شدت دقیق بود سر وقت می اومد.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

یلدا جون ممنونم عزیزم. ولی من آزمایش ندادم کاش داده بودم مثبت بود من 5 روز منده به موعدم و روز موعدم بی بی چک زدم منفی بوده . پریودهام منظمه و الان دو روزه تاخیر دارم. البته سرماخوردم و سرگیجه شدیدم دارم شاید سرماخوردگی علتش باشه. اما از اونجایی که واقعا بعد این چند ماه منتظرم خبری بشه گفتم خدا رو چه دیدی شایدم یکی بی بی براش نشون نده واسه همین سوال کردم . خلاصه که خیلی کم انتظار می کشیم تاخیرم پیش میاد کلا روان شاد میشیم غوره جون چه خوب عزیزم. کاش منم مثل تو بشم . چه مش ود اگر بشودهااا
هدا جون من پریود شدم عزیزم با 5 روز تاخیر . که البته تا حالا اصلا امکان نداشته این تاخیرها. به نظرم اگر از 10 روز گذشته حتما برو آزمایش بده و بعد سریع برو دکتر البته اگر قبلا سابقه تاخیر نداشتی خانومی