2777
2789
عنوان

بددلی شوهرم و تموم شدن صبرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 74 پست
اره واقعا باید یه چاره ای پیداکنم راستش اینهمه سال هرچی گفته راه اومدم،هرچقدم تواین یکی دوسال خواست ...

اگه قبول کرد مشاور بره و رفتاراشو کنترل کنه چه خوب. اگه نه راهتو سوا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅منو اشتباه ریپ زدی ولی منم مثل شمام ، منم دوتا بچه دارم وگرنه میرفتم 

ای وای ببخشید عزیزم

پس مطمئنم اگ بمونم فردا روزی بابچه هم پشیمون میشم ک نرفتم هم زندگی  واینده بچه هامو تباه میکنم

اره واقعا باید یه چاره ای پیداکنم راستش اینهمه سال هرچی گفته راه اومدم،هرچقدم تواین یکی دوسال خواست ...

واقعا تعجب میکنم میگی علاقه 

مگا اون آقا کدوم وقت بخاطر علاقه ای که به شما داشته یکی از حرف های شما رو گوش کرده که دم از عشق و عاشقی میزنی شده بخاطر ات بره مشاوره یا دکتر شده بخاطر ات دست از بد دلی اش برداره نه نشده بس تو هم به این فکر کن که عمرت داره هدر میره و این آدم بشو نیس

به سختی باورت میشه دیگه تقریبا همه میدونن  یه عروسی میشد میرفتیم تا چند روز بحث داشتیم یه تفری ...

باورمیکنی منم عین شمام

بعد۸سال همچنان همینه اوضاع 

دیگه بریدم

ی تصمیم درستم نمیتونم بگیرم

خانواده تون اعتراض نکردن بهش؟اطرافیان خودش چطورن؟

خانواده من ک دیگه شاکی شدن،بابام دوسال پیش میگفت دیگه نمیزارم برگردی وعذاب بکشی

ولی بازم درنهایت میگه خودت تصمیم بگیر ک فردانگی تونزاشتی زندگیموبکنم

ولی اینم میگه ک نکنه بری و بچه بغل برگردی وبگی من نمیفهمیدم شماچراگذاشتین برم باز

خانواده خودشم ک ازاولش گفتن درست میشه باهاش راه بیا....

راستش پدروبرادرکوچیکشم همینجورین

ببین من راهکاری ندارم فقط اینو میدونم ک باید درمان بشه باییدددددد

پدر بزرگ خودم خدابیامرز بددددددل بود اونطوری ک مادر بزرگم تو۶۹ سالگیشم بازد همش جواب پس میداد و...

درمان کن یا فرار کن من اینو ویدونم

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
اگه قبول کرد مشاور بره و رفتاراشو کنترل کنه چه خوب. اگه نه راهتو سوا کن

قبول نمیکنه،هیچ جوره تو کتش نمیره،خودش لیسانس داره هابی سوادم نیس ک ادم بگه نمیفهمه،ولی هروقت بگم میگه مگه من دیوونم،مگ من مشکل دارم 

کلا مخالفه 

دقیقا میدونم.... ولی واقعا الان فقط دارم میرم سمت افسردگی  احساس زندونی بودن میکنم همش

بگو میخای بری کلاس .خودشم ببرتت و بیارتت حداقلش اینه ک یه هنری مشغول میشی ادم های جدیدی میبینی

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست
خانواده من ک دیگه شاکی شدن،بابام دوسال پیش میگفت دیگه نمیزارم برگردی وعذاب بکشی ولی بازم درنهایت می ...

پس حتما یه تصمیم جدی بگیر،بااین حساب خانواده همسرت براشون عادیه این اخلاق ازار دهنده تا بچه دار نشدی تصمیم اساسی بگیر