2777
2789
عنوان

بددلی شوهرم و تموم شدن صبرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم ۲۱ساله ۶ساله ازدواج کردم 😶

واینکه با قهر رفتن هیچی درست نمیشه تازه بدتر میشه چون عادی سازی براش میکنی 

واینکه چون بچه نداری واقعا اگه میتونی جدا شو

من همیشه میگم ای کاش بچه نداشتم وگرنه تا الان حتما رفته بودم

اگه دوست داری بتونی با آرامش و شادی زندگی کنی باید بدونی برده فکر بیمار اون نیستی محکم وایسا بگو اگه ...

بخدا به همه ی اینافک میکنم ودلم برای جوونی خودم کباب میشه،میگم  اینجوری زندگی کردم والانم دلبستگی نمیزاره جداشم و ولسه خودم زندگی کنم

مثل شوهر منه، خودت اینجوری بهش گیر نمیدی ؟ منم تمام کارای خودشو به خودش اجرا کردم عین خودش گیر دادم ...

راستش دارم میبینم ک رو منم تاثیرمنفی  گذاشته ومنم دارم بددل میشم

واینکه با قهر رفتن هیچی درست نمیشه تازه بدتر میشه چون عادی سازی براش میکنی  واینکه چون بچه ندا ...

😅منو اشتباه ریپ زدی

ولی منم مثل شمام ، منم دوتا بچه دارم وگرنه میرفتم 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

عزیزم شماچجوری کنارمیاید؟؟؟ینی واقعا کسی هست اینجوری مثل من؟ چندساله؟؟

به سختی باورت میشه دیگه تقریبا همه میدونن 

یه عروسی میشد میرفتیم تا چند روز بحث داشتیم یه تفریح می رفتیم بحث بود یه مهمونی بحث

الان دیگه خیلی وقته بی تفاوت شدم ولی حیف عمرم که داره میگذره

شوهرمن بد دلیش خیلی کمتر شوهر شماس بعضی وقتا کلافه میشم واقعا دیوانه کنندس 

مثلا شوهر من پیاده به هیچ عنوان اجازه نمیده جایی برم فقط با ماشین خودمون 

پرده های خونه ۲۴ ساعت کشیدس نمیتونم بزنم کنار تو حیاط بدون روسری و چادر نمیتونم برم 

تو جمع باشیم حق خندیدن ندارم 

حق ندارم در بعضی مغازه ها برم

اگه خودش خونه باشه حتی خونه مادرمم نمیتونم برم با تلفن نمیتونم جلوش حرف بزنم هی ادمو سوال پیچ میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پس تا سنت بالاتر نرفته و بچه دار نشدی فکر اساسی کن. 

اره واقعا باید یه چاره ای پیداکنم

راستش اینهمه سال هرچی گفته راه اومدم،هرچقدم تواین یکی دوسال خواستمو گفتم واهمیت نداده وحرف خودشو زده دیگ خسته شدم دارم افسرده میشم واقعا

چاره ای جز جدایی نیس انقد ک همه راه هارو امتحان کردم...ولی چون علاقه هس بینمون میترسم ازجدایی یجورایی

واینکه با قهر رفتن هیچی درست نمیشه تازه بدتر میشه چون عادی سازی براش میکنی  واینکه چون بچه ندا ...

بخدامنم مجبور میشم ک قهرکنم،یکی دوبار ک قهرکردم تصمیم قطعی گرفتم به جدایی ولی اومد انقدالتماس وگریه کرد ک نتونستم تحمل کنم،چون میدونم واقعادوسم داره

نمیدونم شایدم اینهمه سال خودمو فقط گول زدم