2777
2789
عنوان

از دست داداشم خسته هستم

182 بازدید | 10 پست

سی سالمه همش گیر میده حتی گوشیمو چک میکنه یا بار سرمو زد تو دیوار شکست خون اومد .با اینکه با مازندگی نمیکنه همش زنگ میزنه ببینه کجا هستم با کی هستم چکارمیکنم .بابا و مامانم خیلی رو بهش دادن جرات ندارن خیلی چیزی بهش بگن خودش رو صاحب اختیار همه میدونه اسم کاراش رو میزاره غیرت .اخه این چه غیرته حیوون وحشی .هیچ جا بهم خوش نمیگذره همیشه استرس دارم کوفتم میشه .اینم بگم که ترس و استرسش از بچگی تو جونمه و هیچ جوره نمیتونم جلوش وایسم عین مرگ میترسم .

اینم بگم که ارزو دارم با دوستام با خیال راحت برم بیرون ارزو دارم خونه عموم برم خونه خالم برم همه چیو بد میدونه .خونه دوست رفتن براش فاجعه هست  اگه بیرون باشم زنگ میزنه دعوا که برو خونه ‌.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر یه داداش اینجوری توی ۱۴ سالگی ازدواج گردم

ب شوهرم گفتم فقط بد دل نباش

تو چادر زندگی میکنم

نون و پیاز میخورم

اونم نامردی نکرد

بد دل نیس خیلی ازادم

ولی خب اون قسمت چادر و نون و پیازو هم فراموش نکرده

هیچی چیکار کنی خدا سر عقل بیارتش اگه مجردی انشالله یه شوهر مهربون گیرت بیاد 

بخدا خواستگار دارم از ترس داداشم میترسم بگم بیاد بگه کجا اشنا شدین خواستگار قبلیم با رفتاراش یع کاری کرد فرار کرد طرف .فقط میخواد تحقیرم کنه بزنه تو سرم بعدم همه جا میگه من دست و پا چلفتی هستم .اگه اینارو بهش بگی میگه دروغ میگه من کارش ندارم .افسرده شدم به خدا .دختر ایرانی صدتا صاحب داره اخه کجای دنیا یه دختر سی ساله اینقدر محدود هست کاش قرطی هم بودم دلم نمیسوخت .دلم خیلی گرفته خسته شدم بخدا

من بخاطر یه داداش اینجوری توی ۱۴ سالگی ازدواج گردم ب شوهرم گفتم فقط بد دل نباش تو چادر زندگی میکنم ...

باز خوبه تونستی ازدواج کنی راحت بشی من که هرکس هم بیاد از بس سختگیره نمیزاره .بدبخت شکاک .الان دارم با گریه تایپ میکنم .عقده ای شدم بخدا .

بخدا خواستگار دارم از ترس داداشم میترسم بگم بیاد بگه کجا اشنا شدین خواستگار قبلیم با رفتاراش یع کاری ...

انشالله خدا سر عقلش بیاره فردا هم ازدواج نکنی میگه خودت مشکل داشتی کسی نیومد بهتر با پدر و مادرت صحبت کنی حداقل سر این مورد جلو داداشت وایسن 

انشالله خدا سر عقلش بیاره فردا هم ازدواج نکنی میگه خودت مشکل داشتی کسی نیومد بهتر با پدر و مادرت صحب ...

اونا هم جلوش بی زبونن همش میگن داداشته حق داره نگزانته .فک میکنن چون داداشه دیگه اجازه همه چی داره نهایت یه تشرم بهش بزنن همین و بس .برام دعا کن خلاص بشم از دستش