2777
2789
عنوان

دارم از دعا کردن ناامید میشم

166 بازدید | 20 پست

سلام

یه چیزی که هممون زیاد شنیدیم اینه که شکر نعمت، نعمتت افزون کند

چیز دیگه ای هم که زیاد شنیدیم قانون جذبه که نیازمند شکرگزاری و قدردانی و حس خوبه
اما من واقعا صبر و تحملشو ندارم، هر یه روزی که به خواسته ام نمیرسم انگار برام به اندازه یه سال طول میکشه، همین باعث پژمردگیِ سریعم میشه
دیگه نمیتونم شکرگزار باشم چون حالم خرابه ازینکه به اون چیزی که میخوام نمیرسم
شاکی ام و اصلا توانایی حرف زدنمو با خدا از دست دادم
نمیتونم صبر کنم
هرروز دارم اذیت میشم و کسی نیست دردمو بگم بهش
لطفا راهنماییم کنید   

منم سه دور فکر کنم چله نماز غفیله گرفتم حاجت نگرفتم فعلا😭😭😭 حیف حیف حیف اون همه تلاش

شاید به صلاحت نیست عزیزم ناراحت نشو شاید آینده آرزو نبودشو کنی

مشاور تحصيلي😍 مشاور خانواده 😊 حامي كنكوري ها🥰....... براي ظهور آقا امام زمان صلوات💞 انشالله تو هم به آرزوت برسي 💛💫 پر انرژي مثبت و انگيزه🤠🥳https://abzarek.ir/service-p/msg/591467 حرفتو ناشناس بزن😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چله آیت الله حق شناس رو انجام بدین 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
منم سه دور فکر کنم چله نماز غفیله گرفتم حاجت نگرفتم فعلا😭😭😭 حیف حیف حیف اون همه تلاش

ادم وقتی این همه تلاش میکنه و نتیجه نمیگیره دیگه برای بقیه دعاهاشم ناامید میشه
امیدوارم ب حاجتتون برسید

منم مثل شما هستم دیگه واقعا ناامید شدم چند ساله مشکل دارم حس میکنم اصلا خدا منو نگاه نمی کنه اصلا مشکلاتم حل شدنی نیست به اعتقاداتم شک کردم نمازمو بدون شوق و اشتیاق میخونم 

چند سال پیش تعدادی آرزوی تقریبأ دست نیافتنی داشتم روی یه کاغذ نوشتم و گذاشتم توی کشو. چند وقت پیش کا ...

مشکل اینجاست که من بی قرارم
صبر کردن برام سخت و گاهی ناممکنه
هرروزم داره نابود میشه کل روز فقط یه گوشه میشینم غمگین تو فضای مجازی گشت میزنم
دست و دلم به هیچ کاری نمیره
یه وقتا خیلی بهم فشار میاد

باید رهاش کنی. برای هر روزت برنامه داشته باشی. 

نمیتونم
نهایتش چند روزو بتونم اینجوری بگذرونم
عاح خیلی خسته و غمگینم :(

الان من چی کار کنم مستجاب شه دعاهام
خیلی وقته نمیتونم با خدا صحبت کنم چجوری دوباره ارتباط بگیرم

چیه و چجوریه؟ شما جواب گرفتین؟ 

خیلیا جواب گرفتن. تو گوگل بزنین هست اگه پیدا نکردیم میفرستم 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
از نماز شروع کن. فکر کن شاید به نفع نیست

نمیخوام از همین الان فکر کنم که به نفعم نیست
هنوز خیلی راه هست تا اونجا و خودم میدونم اگه ام قرار باشه برسم برای الان نیست
 ولی من دوست دارم پله پله بهتر شدنِ قضیه رو ببینم تا امیدوار شم
اما هیچ اثری نیست
دلم میگیره وقتی چندین روز هیچ اتفاق مثبتی نمیوفته

نماز... نمازام رو با حضورقلب نمیخونم گاهی ام ترک میشه... وقتی میبینم خدا جوابمو نمیده دیگه دلم نمیخواد هیچ کاری ام بکنم با اینکه میدونم این غلطه
من نباید از خدا طلبکار باشم خدا باید باشه
ولی خب چیکار کنم قلبم راضی نمیشه

نمیخوام از همین الان فکر کنم که به نفعم نیست هنوز خیلی راه هست تا اونجا و خودم میدونم اگه ام قرار با ...

من سالها پیش یه آرزویی داشتم. چقدر نذر کردم، بهش رسیدم. بعد از مدت کوتاهی فهمیدم چقد اشتباه میکردم. چند سال طول کشید تا تونستم از اون آرزوی لعنتی خلاص بشم و کلی از زندگیم عقب افتادم