2777
2789
عنوان

هفته پنجم بارداری ساک دیده نشد

3008 بازدید | 33 پست

سلام خانما من طبق آخرین پریودم ۵ هفته باردارم دیگه سونو واژینال انجام دادن گفتن هیچی دیده نشده حتی ساک بارداری هم رویت نشد نه داخل رحم نه بیرون رحم

به نظرتون علت چی میتونه باشه

تیتر بتا ۴ روز پیش ۴۰۰ بود

چه عجیب 

دکترش خوب بود ؟ 

نگفت دوباره برگرد؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سونوگراف نوشته پیشنهاد تکرار سونو داده اما دکترم رفته بود نشد سونو رو نشونش بدم

حتما تکرار چند هفته دیگه انجام بده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
دکترم گفت ۵ هفته سونو واژینال ساک رو نشون میده🥺

سونوو واژینال میگن اوایل خطرناکه...تعجب میکنم از رفتار دکترت...یعنی تجربه ندارن؟

من خودم بچه اول ۸ هفته بیشتر بودم طبق پری ...ولی دیده نمیشد دو بار سونو دادم..تا چند وقت بعدش دید

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
سونوو واژینال میگن اوایل خطرناکه...تعجب میکنم از رفتار دکترت...یعنی تجربه ندارن؟ من خودم بچه اول ۸ ...

نمیدونم شاید بخاطر این بود که کمی زیر شکمم درد داشت گفت سونو بده خیالمون راحت شه

توی سونو هم هیچی نشون نداد طوری که سونو پرسیدن از کجا میددنی بارداری۱🥴

عزیزم حتما پیگیر باش خدایی نکرده اگه خارج رحم سریع دفع شه با آمپول. من تجربشو دارم بتام بین 400 و 300 بالا پایین میشد که فهمیدن خارج رحم هست البته خیلی از پریودم گذشته بود یعنی هفته 6 اینا بود تقریبا ولی خداروشکر با یه دوز آمپول دفع شد درد پهلو و بعدا لکه بینی هم داشتم. انشاالله واسه شما داخل رحم باشه ولی پیگیر باش

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
نمیدونم شاید بخاطر این بود که کمی زیر شکمم درد داشت گفت سونو بده خیالمون راحت شه توی سونو هم هیچی ن ...

به من میگفتن شواهدی از ساک بارداری 4 هفته نیست با بتای 400

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏