2777
2789
عنوان

حرومزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 193 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما اینجا دنبال راهکاریم شما میاید دعوا

گل م با این چیزایی ک تو میگی فقد ی راه ب ذهنم میاد بچه رو بش بده برو خونه بابات خب حمایتت نکنن نمی‌کشنت ک بابات ک نمیندازه بیرون فقد حرفت میزنن بهتر از خونه شوهرت .شوهرت هم مجبوره ب بچه برسه بعد میفهمه چ گوهی خورده خودش میاد دنبالت

چقدرررر پرتوقع هستین تو این گرونی... ریشه یابی کن خواهرم این راهش نیست ادم مگه برای پوشک یا خریدن ...

بله خیلی پرتوقعه!!! آخه به همسرش گفته سرویس برلیان و سفرهای خارجی میخوام!!!! اول دقیق بخونید، میگه همسرم داره!!!! حتی ایشون گفته کهنه بخر ، گفته پارچه قیچی کن!!! این مرد نهایته بی شرف و بی وجدانه، شما دیگه نمیخواد طرفداریه همنجساتونو کنید!!!! ذره ای انصاف هم خوب چیزیه 

فکر میکنه پوشک خریدن پول حروم کردنه

مسخره تس حالا بچه رو دوست داره یا محلش نمیزاره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
دوست داره ظاهرا

چه رفتاراش عجیبن همون خساسته بنظرم  فکر میکنه کارش درسته

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.