افتابگردون۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 509 عنوان تعبیر خواب 79 بازدید | 7 پست خواب دیدم با دست خالی دارم از رودخونه ماهی میگیرم 😔😔😔کسی میدونه یعنی چی. میترسم 1400/04/30 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 یعنی چی با دست خالی ، یعنی با دستت ماهی میگیری؟؟؟ تونستی ماهی بگیری یا ن؟؟ ماهیا چ رنگی بودن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
افتابگردون۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 509 یعنی چی با دست خالی ، یعنی با دستت ماهی میگیری؟؟؟ تونستی ماهی بگیری یا ن؟؟ ماهیا چ رنگی بودن آره گرفتم مث قزل آلا بودن
افتابگردون۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 509 یعنی چی با دست خالی ، یعنی با دستت ماهی میگیری؟؟؟ تونستی ماهی بگیری یا ن؟؟ ماهیا چ رنگی بودن تو تعبیر خوابم خوندم والا ده تا تعبیر نوشته آدم نمیدونه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
افتابگردون۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 509 ممنونم خدا کنه خیر باشه. بخدا حوصله مشکل جدبد ندارم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50946 ممنونم خدا کنه خیر باشه. بخدا حوصله مشکل جدبد ندارم خداروشکر خابت خوبهه ب نیکی تعبیرش کن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
مه_بانو7338 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 2090 ممنونم خدا کنه خیر باشه. بخدا حوصله مشکل جدبد ندارم ماهی گیری پول و مال هست به تعداد و بزرگی ماهی ها بستگی داره اگه تعداد زیادو ماهی ها کوچک باشن یعنی پولی که ذره ذره جمع میشه اگه ی ماهی خیلی یزرگ گرفتی یعنی ی مال تپل و بزرگ گیرت میاد