2777
2789
عنوان

بعد از کات با دوس پسر

363 بازدید | 28 پست

شده بیاد سراغتونو بگیره؟ اگه شده چند وقت باهاش بودید چند وقت بعد سراغتو گرفته؟

من یه سال با رضا بودم یکی از فامیلای دور بود ینی دخترخالم زنه عموش بود اون اولا چند دفه هی جدا میشد ولی بعدش بهم گفت واقعا پشیمونم ک همچین کاریو کردم همیشه بم میگف دوست دارم و میخوامت و این شعرا😐 یه هفته پیش پیام دادم بش انلاین بود ولی جواب نداد بعد چند ساعت داد گفتم مرسی ک انقد زود جواب دادی گف نبودم گفتم دیدمت بعد دیگه هیچی نگفت منم هیچی نگفتم یه هفته ک گذشت بش گفتم انقد بی معرفت و اینا اونم گف شناختمت دیگه😐💔 و یه استوریم گذاش ک میدونم کینه خوب نیس ولی من نمیخوام برگردم و اینا 

الان بنظرتون اون دیگع واسه همیشه رفته؟

من چیکار کنم بتونم فراموشش کنم همش جلو چشممه خاطراتمون خیلی درد داره ناموسا😐💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خاطراتی اگه باهاش زندگی کرده بودی چی میگفتی 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

آره عصبی شدم بهش فحش دادم رف😂😂 تو زندگی من هر کی یه بار اجازه ورود داره دفعه دومی وجود ندارع

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

هیچی عزیزم اون هی کات میکرده می‌دیده کسی باهاش دوست نمیشه دوباره میومده طرف تو حتماً الان موفق شده یکی رو پیدا کنه که تورو کنار گذاشته دیگه😊

تورو خدا ازاول با پسرا دوست نشین که اینطور غروریه دختر رو خورد کنن به نظر من اشتباهه البته اسی جان منظور من شما نبودی گلم🙃

اللهم عجل الولیک الفرج....