2777
2789
عنوان

بعد از کات با دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بدیاش فکر کن. هر چی بهت داده بریز دور.شمارشو پاک کن. در موردش از فامیلا کنجکاوی نکن

ولی واقعا خیلی سخته ها منم میدونم که خوب میشم و اینم میدونم ک اون پشیمون میشه ولی کلا فراموش کردنش سخته برام

اگه دیدمش یجا چطور رفتار کنم

اصلاً به روی خودت نیار اصلا اون آقا رو میشناسی چون اون میفهمه دیگه برات اهمیتی نداره بعد از اون دیگه جرات نمیکنه اینطوری کنه

اللهم عجل الولیک الفرج....

الان میگی سخته و اینا

یه ماه بگذره کلا یادت میره

ولی کلا ارتباطتو باهاش قطع کن تا اگه با یکی دیگ دوست شد اذیت نشی

ورزش کن و اینا تا ذهنت مشغولش نشه 

به اخلاقای مضخرفش فکر کن تا ازش حالت بهم بخوره🤨

ینی اون همه ابراز علاقه الکی بوده😐💔

ببین گفتن دوستت دارم خیلی راحت تره چیزیه که فکر میکنی واقعا حماقته که تواین جامعه به شنیدن دوستت دارم بسنده کنیو فکر کنی واقعا دوستت داره الانم یه پی‌ام بهش بده و بگو همه چی و برای همیشه میخوای تموم کنی و دیگه بهت پی امی نده اونوقت به خودش میاد این تجربرو داشتم بعد یه مدت که میبینه کسی مثل تو دوستش نداره برمیگرده و شروع به موس موس کردن میکنه اما اصلا خودتو برای دوبار درگیر یه آدم بی لیاقت نکن 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
ببین گفتن دوستت دارم خیلی راحت تره چیزیه که فکر میکنی واقعا حماقته که تواین جامعه به شنیدن دوستت دار ...

دوس دارم اون روزو ببینم و اهمیت ندم بسوزه آیی حال میکنم😐😂

دوس دارم اون روزو ببینم و اهمیت ندم بسوزه آیی حال میکنم😐😂

منم دیدم اتفاقا خیلیممم حال میده تازه انقدر غرور کاذب داشت که همیشه میگفت من دنبال ادم رفته نمیرم بعد اون موقعی که داشت شرو ور تلاوت میکرد که برگردم حال روزش دیدنی بود هرچند دست روزگار تلافی سنگین تری ازش گرفت😊

😂😐 دلمم میسوزه خب

ببین من تورو نمیدونم ها ولی من دلم بدجوری شکسته شده بود بعدش از خودم پرسیدم مگه دل اون برای من سوخت وقتی خودش مسبب حال بدم بود که دل من براش بسوزه تازه وقتی بی تقصیرم هستم؟