2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ساعت ۵ صبح فک نکنم هیچ وکیلی بیدار باشه🤣😍مت حقوق خودنم بگو شاید تونستم کمک کنم

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
سلام بفرمایید 

شما وکیلی عزیزم؟

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
بله اگر خدا بخواد 

به سلامتی . منم لیسانس حقوق دارم یک ساله لیسانس گرعتم ۲۴ سالمه انگیزمو از دست دادم برای ادامه دادن فک میکنم دیره دیکه یک سالم تلف کردم یا موفق نمیشم😔😔😔

به سلامتی . منم لیسانس حقوق دارم یک ساله لیسانس گرعتم ۲۴ سالمه انگیزمو از دست دادم برای ادامه دادن ف ...

نگاه منفی بزارید کنار واسه موفقیت هیچ وقت دیر نیست من مطمئنم یک وکیل خوب خواهید شد 

سلام بفرمایید 

شوهرم زندانه به غیر از ۴تا شماره ای که زندان برده میتونه بدون دایورت با شماره دیگه تماس بگیره چون کارتش رو که شارژ میکنه فقط با منم حرف میزنه یک روز در مزان میگه شارژم تموم شده منم فکرا دیگه در موردش میکنم لطفا جوارمو بدین

خیلی خستم