2821
2789
عنوان

هدیه اجباری😞

252 بازدید | 22 پست

شاید همتون بگید ناشکرم یا کلا هر چیز دیگه ولی من میخام بگم که تولدم بود و همسرم میدونست که من چی دوست دارم و قبلا هم بهش گفته بودم و میدونه که طلا دوست ندارم و الویتم طلا نیس ولی برام طلا خرید وقتی بهش میگم خوب بزار اون وسیله ک دلم میخاد رو بگیرم میگه هنوز وقتش نیس هر وقت وقتش شد برات میخرم😕 منم خیلی ناراحتم به خدی ک میخام این طلاهارو پرت کنم بیرون چون حس میکنم برا من کادو نخریده،خریده ک سرمایه گذاری کنه😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش

دوست داره که طلا میخره 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
شما چی دوست داشتی

من دلم میخاست گوشیمو عوض کنم ۴ ساله دارمش یا دلم میخواست دوربین عکاسی بخرم 😞میدونست چقدر دلم میخاد کلا منو نمیفهمه بلد نیس منو خوشحال کنه هر وقت میخاد برا من به مناسبتی کادو بگیره خیلی راحت برای اینکه هم سرمایه گذاری کنه و هم بگه برات کادو خریدم طلا میخره امروز بهش گفتم من طلا دوست ندارم ترجیح میدم ی دوربی ن عکاسی داشته باشم😐میگه اگر طلا نمیخای میرم برات نیم سکه میگیرم😐

خب بعدا خواست بهش نده مگه آدم رو هدیه ای که به زنش میده حساب وا میکنه؟

خودش میگه وا نمیکنم ولی خب بعدش میاد میگه میشه بدی فلان نا میخام کوفت و زهرمار بخرم مورد بود لج کردم بهش پول ندادم فهر کرد😑واوقات تلخی😑

منم همین حس رو دارم وقتی طلا میخره خوب درکت میکنم.انگاری سرمایه گذاری میکنه من وسایل خونگی میخوام.. ...

وسیله خونه مال خونس یه چیزی بخواین برا خودتون ماندگار باشه  کم به فکر خونه و ....باشید

2823
2791
2779
2792