شاید همتون بگید ناشکرم یا کلا هر چیز دیگه ولی من میخام بگم که تولدم بود و همسرم میدونست که من چی دوست دارم و قبلا هم بهش گفته بودم و میدونه که طلا دوست ندارم و الویتم طلا نیس ولی برام طلا خرید وقتی بهش میگم خوب بزار اون وسیله ک دلم میخاد رو بگیرم میگه هنوز وقتش نیس هر وقت وقتش شد برات میخرم😕 منم خیلی ناراحتم به خدی ک میخام این طلاهارو پرت کنم بیرون چون حس میکنم برا من کادو نخریده،خریده ک سرمایه گذاری کنه😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دلم میخاست گوشیمو عوض کنم ۴ ساله دارمش یا دلم میخواست دوربین عکاسی بخرم 😞میدونست چقدر دلم میخاد کلا منو نمیفهمه بلد نیس منو خوشحال کنه هر وقت میخاد برا من به مناسبتی کادو بگیره خیلی راحت برای اینکه هم سرمایه گذاری کنه و هم بگه برات کادو خریدم طلا میخره امروز بهش گفتم من طلا دوست ندارم ترجیح میدم ی دوربی ن عکاسی داشته باشم😐میگه اگر طلا نمیخای میرم برات نیم سکه میگیرم😐