2777
2789
عنوان

هدیه اجباری😞

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 22 پست

چه بد 

انگار پولشو گذاسته بانک😞

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خودش میگه وا نمیکنم ولی خب بعدش میاد میگه میشه بدی فلان نا میخام کوفت و زهرمار بخرم مورد بود لج کردم ...

مهم نیست هر کاری کرد زیر بار نرو تو روش بگو این کار اصلا قشنگ نیست 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی میخواستی بهتر از طلا؟ وسیله رو خودت بگیر خب.حتما باید تولدت باشه تا خرید کنی؟

والا هر چی خواستم گفت وقتش نیس من موندم کی وقتش میشه انگار بچم 😑 آخرشم هروقت بخاد کادو بگیره چرتکه میندازه ببینه براش میصرفه یا ن😑

پرت نکن بفروش برو هر چی دوست داری بخر 😏

چیزی که فقط اسمش رو منه رو چجور ببرم بفروشم وقتی مال من نیست😑چرا اعصاب خودمو خورد کنم انقدرکار میکنم تا بتونم یروز هرچی دلم خواست بخرم بدون اینکه بخام جواب پس بدم😑

چیزی که فقط اسمش رو منه رو چجور ببرم بفروشم وقتی مال من نیست😑چرا اعصاب خودمو خورد کنم انقدرکار میکن ...

من باشم اینکارو میکنم تا روش حساب باز نکنه بفهمه توام احتیاج داری 

خودشناسی DNA plus