2821
2789

صاف و زبر یا صاف و نرم؟😐

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه جا گفته بودن سفید آب خوبه با گلاب .

ولی من پوستم حساسه میخوام فقط سفیداب بزنم نتیجش نمیدونم یه بار زدم خیلی نرم شد صورتم...

چون مثل لایه بردار عمل میکنه فک کنم باید هفته ای یکی دوبار زد و بیرون رفتنی ضد آفتاب زد

بستگی به پوست هم داره

یه جا گفته بودن سفید آب خوبه با گلاب . ولی من پوستم حساسه میخوام فقط سفیداب بزنم نتیجش نمیدونم یه ب ...

یه بارم ماست و با یه قاشق چای خوری قهوه از اونا که دونه هاش درشته قاطی کردم زدم رو صورتم خیلیییییی نرم شد 

البته اینم فکر کنم به پوست بستگی داره

2823
2791
2779
2792