2777
2789

من کارآموز رباتیکم و استادم آقاست.  تو بستن برخی سازه ها که فیزیکی هستن . ( منهای اون هایی که در اپلیکیشن هستن) بعضی وقتا یه تماس مثلا دست خیلی کوچیک اجتناب ناپذیر پیش میاد . گناهه؟

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بدون قصد و قرض باشه بی گناهه ، پیش میاد دیگه

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

نه بابا ول کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سلام عزیزم

اگر قرار بر تکرار است حتی سهوی ...

بهتر است تدبیری بیاندیشید...مثلا:

دستکش نخی دست کنید

یا تو موقعیتی قرار نگیرید که برخورد داشته باشید...

حالا که به دنبال جلب رضایت خداوند هستید پس چه بهتر که تمام کمال باشد

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
سلام عزیزم اگر قرار بر تکرار است حتی سهوی ... بهتر است تدبیری بیاندیشید...مثلا: دستکش نخی دست کنی ...

هیچکدومش نمیشه خو کار ظریفه دستکش نمیشه .تماسم اجتناب ناپذیره

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین
هیچکدومش نمیشه خو کار ظریفه دستکش نمیشه .تماسم اجتناب ناپذیره

عزیز نازنینم بیشتر از این نمیدونم

بهتر است که از اهل فن(مسائل شرعی)بپرسید

خیلی به شما افتخار میکنم که چنین دغدغه‌ای دارید

احسنت برشما

امیدوارم بی نهایت موفق باشید💐🎆💐🎆

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!