2777
2789
عنوان

مخفی کردن قرص خوردن قبل از ازدواج

190 بازدید | 10 پست

نامزد دختر خالم تازه بهش گفته که سرترالین مصرف می‌کنه اونم سه ساله هرشب گفته تا سه ماه دیگ باید بخوره بعدش دیگ قطعش می‌کنه دختر خالم خیلی شوکه شده و می‌ترسه قراره یه ماه دیگه عقد کنن ولی الان دوبه شکه بنظرتون مصرف این قرص تو این مدت طبیعیه؟

سرترالین واسه چی استفاده میکرده؟ مشکلش چیه؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

قرص های ضدافسردگی در مردان باعث کاهش نعوظ میشه ابنو میدونم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلال وسواس و استرس  قرص خیلی خاصی نیست

اخه یه دوره من خودمم مصرف میکردم واسه اینکه راحت بخوابم.

شوهرمم واسه تشنج استفاده میکرد.خیلی کوتاه.بعد دکترش داروش رو عوض کرد

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
اخه یه دوره من خودمم مصرف میکردم واسه اینکه راحت بخوابم. شوهرمم واسه تشنج استفاده میکرد.خیلی کوتاه. ...

اره درست میگی شما من حواسم نبود 

موارد مصرف مختلف داره 

باید ببینه مورد مصرف ایشون چی بوده 

بستگی به مورد مصرفش داره.

من قرص برای وسواس استفاده میکردم.اینکه قرص مصرف می‌کنه دلیل برمریضی بدش نیست.ممکنه دخترخالت هم یه اختلال هایی داشته باشه که بهشون توجه نکرده.منتها شوهرش توجه کرده و برای اضطرابش دکتر رفته.من هم خودم هم شوهرم استفاده میکنیم قرص اعصاب.کسی هم نمیدونه.مشکلمون هم حادنیست.واین قرص هم قرص خیلی قوی فک نکنم باشه.باز دخترخالت باید مورد مصرفو بپرسهو حتما بادکترت صحبت کنه ببینه اختلال خیلی بدی نباشه و مشورت کنند برای ازدواج