2777
2789
عنوان

کنکور 1401 و 1402

69 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان

بنده دانشجوی پزشکی و مدرس زیست شناسی درکرمان هستم

همچنین دوره آموزش مشاوره و برنامه ریزی رو زیر نظر موسسه معتبر گذروندم

اگه نیاز به مشاوره و برنامه کنکور داشتین در خدمتم

با سه طرح مشاوره مختلف بنا به شرایط و نیاز شما

مشاوره کاملا تضمینی در صورت عدم رضایت نصف هزینه به حساب شما برگردانده میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طرح مشاوره ای و ارائه مدرک معتبر به پی وی مراجعه بفرمایید

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

سلام

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.                                          

انسانی هستم امسال کنکور دادم منتظر نتایجم زیاد نخوندم وباز شروع کردم به خوندن بنظرتون سال بعد کنکور ...

اگه واسه کنکور 1400 تلاش نکردین و اطمینان دارین پشت کنکور جدی و محکم میخونین بمونین پشت کنکور