2777
2789
عنوان

عکس خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 27765 بازدید | 117 پست
هنوز با همن اما این می ترسه هر مشکلی ام ک داشتن پسره حرفی از عکس نزده

پس فقط باید باهاش ازدواج کنه ‌..اونموقع میشه ناموسش ..حالا اسی واسشون استین بالا بزن این کار راحتتره بنظرم🧐🤓😎🥴🤭🤭

صلوات بفرست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هکر نمیتونه مگه شرکت هست ک بخواد سایت داشته باشه

نه سایت نداره بابا تو اینیستا هست ولی به این راحتی وا نمیدن  اول کارو انجام میدن بعد پولو میگیرن

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
ن پسر خوبی نیس کلا آدم درستی نیست اما اهل باج گیری ام نییس 

خب چرا باهاش رابطه داره هنوزم ..میگی اون چیزی از عکسا نگفته تهدیدم نکرده ..پس دوستت مریضه باهاش هنوز رابطه داره 

صلوات بفرست
خب چرا باهاش رابطه داره هنوزم ..میگی اون چیزی از عکسا نگفته تهدیدم نکرده ..پس دوستت مریضه باهاش هنوز ...

بچه ها فک میکنم این اسی پسره حالا ببین کی گفتم🤔🤔🤔🤔🤔🤔

صلوات بفرست
بله رل بودن پسره خامش کرده این فک کرده دوسش داره

ببخشید ولی دوستت خیلی بی ..یا بوده ک فرستاده براش یا قران ادم اگ عقد باشه واسه شوهرش از این چیزا نمیفرسته بچه هم نبوده ک بگیم تو سن بلوغ بوده از ابن کارا کرده ب نظرم باهاش نگرد خرابت میکنه هرکاری هم میخواد بکنه بکنه این مایه ننگ جامعس حتی پ ورن استارا  هم از این کارا نمیکنن