malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 عنوان ازدیروز چه گرمای ذوب کننده ای هستش 😖 81 بازدید | 8 پست بی سابقس واقعا 😑😑😑 خدایا داده ونداده ات راشکر 1400/04/29 | 12:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanam8558 عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 5149 اره دقیقا🤦♀️🤦♀️🤦♀️ (تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14185 من که فقط این چند روز غصه مردم خوزستان خوردم همش میگم خدایا خودت به دادشون برس بازهم ماها وضعمون بهتره خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 من که فقط این چند روز غصه مردم خوزستان خوردم همش میگم خدایا خودت به دادشون برس بازهم ماها وضع ... اونجا آبشون چی شده عزیزم منم فقط میشنوم آب ندارن چه اتفاقی افتاده واقعا نمیدونم 🤔🤔 خدایا داده ونداده ات راشکر
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14185 اونجا آبشون چی شده عزیزم منم فقط میشنوم آب ندارن چه اتفاقی افتاده واقعا نمیدونم 🤔🤔 آب ندارن حدود 700روستاشون وچند شهردام هاشون دارند میمیرند کشاورزیشون نابودتو این گرما شاید به زور آب برای خوردن بهشون برسونند حمام و شست و شو تعطیلاعتراضم کردند که .... خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 آب ندارن حدود 700روستاشون وچند شهر دام هاشون دارند میمیرند کشاورزیشون نابود تو این گرما شاید به زو ... ای وای آبشونو یعنی دارن به جایی انتقال میدن ؟خدالعنتشون کنه ادمای اونجارو چقدر اذیت میکنن اونجا خیلی وحشتناک گرمه اب نباشه همه چی ازبین میره خدایا داده ونداده ات راشکر
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14185 ای وای آبشونو یعنی دارن به جایی انتقال میدن ؟خدالعنتشون کنه ادمای اونجارو چقدر اذیت میکنن اونجا خیلی ... آره واقعا خیلی افتضاحبزن تو گوگل عکساش میاد قلب آدم درد میگیره😢 خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏