2777
2789
عنوان

بندناف

54 بازدید | 3 پست

سلام 

میگم هزینه بند ناف جنین بخایم ذخیره کنیم چقدره و واقعا خوبه و چجور و کی باید ثبت نام کرد ؟من خودم انجام ندادم ولی کسی میخواد انجام بده نمیدونه

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

من اونروز رفتم مطب دکترم.. شیرازم یه خانومه اومد یه کاغذهایی رو پخش کرد و گفت ک از هفته 36 تا یک روز قبل زایمان میتونین ثبت نام کنین.
. هزینه ش 5 تومنه ک میتونین 2ونیم رو موقع ثبت نام واریز کنین و بقیه ش رو توو دوتا قسط یکی وقتی نی نی دوماهه و یکی هم وقتی 4 ماهشه بدین.. و سالیانه هم 300 تومن میدین بخاطر نگهداری‌ش..تا 25 سال فعلا ذخیره میشه شاید بعدا بیشتر بشه... برای بیماری ژنتیکی تالاسمی خودایمنی فلج مغزی ودیابت و.... شاید بعدا بیماری دیگه هم کشف کنن... خواهر و برادر و مادر و پدرم میتونن از بند ناف استفاده کنن اگه بهشون بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگهداشتن بندناف نوزاد فواید زیادی داره چون بند ناف از سلول‌های بنیادین که یک نوع سلول خون‌ساز هست تشکیل شده

و برای درمان بیماری‌هایی مثل نقص ایمنی، بیماری‌های متابولیک، انواع سرطان و… در آینده کمک می‌کنه. بندناف در صورت تمایل والدین و پرداخت هزینه در بانک خون بند ناف، فریز می‌شه.

ولی به طور کلی مراقبت از بندناف نوزاد در هفته اول تولد خیلی مهمه که اصلا نباید خیس بشه هنگام تعویض پوشک و حمام کردن از خیس شدن جلوگیری بشه چون بندناف خیلی زود دچار عفونت میشه که برای نوزاد خطرناکه