وقتی خودت براش جذاب باشی و رفیقش باشی وقتی پیش توعه سمت گوشی نمیره
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
شایدهزارتادختروزن روتواینستا دنبال میکنه با کلی قیافه وتیپ عجیب غریب فکرمیکنه من خبرندارم&nbs ...
قرار نیست به پای کسی برسی ولی با این طرز فکرت خب معلومه دور میشه
پس چطورمیتونم این قضیه روباخودم حداقل حل کنم فکرمو بدمشغول کرده
هیچی فقط غر نزن، باهاش حرفایی بزن که دوسداره توی رابطه ج.نسیتون تنوع بده، بعضی وقتا پیشنهاد بده یه فیلم ببینید باهم، بعضی وقتا ازش بخاه کمکت کنه،( با لحن درست)
حساس نباش بهش کنترلش نکن بذار فک کنه حرف حرف اونه ، باهاش بگو بخند کن ی جوری که حسکنه رفیقشی
راه حل درستیه ولی کسی که بخواد اینجورباشه خیلی کمه چون مدام ااینستاش جلوچشمم ردمیشه بعداینکه اصلا ...
خب کسی که بخاد بهونه بگیره راهش رو پیدا میکنه، شما خودت نمیدونی چی میخای