2777
2789

وقتی خودت براش جذاب باشی و رفیقش باشی وقتی پیش توعه سمت گوشی نمیره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای مجازی براش خیلی جذاب تره

خب تو جذاب باش 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
شایدهزارتادختروزن روتواینستا دنبال میکنه با کلی قیافه وتیپ عجیب غریب  فکرمیکنه من خبرندارم&nbs ...

قرار نیست به پای کسی برسی ولی با این طرز فکرت خب معلومه دور میشه

پس چطورمیتونم این قضیه روباخودم حداقل حل کنم فکرمو بدمشغول کرده

هیچی فقط غر نزن، باهاش حرفایی بزن که دوسداره توی رابطه ج.نسیتون تنوع بده، بعضی وقتا پیشنهاد بده یه فیلم ببینید باهم، بعضی وقتا ازش بخاه کمکت کنه،( با لحن درست)

حساس نباش بهش کنترلش نکن بذار فک کنه حرف حرف اونه ، باهاش بگو بخند کن ی جوری که حس‌کنه رفیقشی

هیچی فقط غر نزن، باهاش حرفایی بزن که دوسداره توی رابطه ج.نسیتون تنوع بده، بعضی وقتا پیشنهاد بده یه ف ...

راه حل درستیه ولی کسی که بخواد اینجورباشه خیلی کمه

چون مدام ااینستاش جلوچشمم ردمیشه

بعداینکه اصلا دوس نداره من همچین برنامه هایی توگوشیم داشته باشم

نه تلگرام نه واتساپ نه هیچی 

راه حل درستیه ولی کسی که بخواد اینجورباشه خیلی کمه چون مدام ااینستاش جلوچشمم ردمیشه بعداینکه اصلا ...

خب کسی که بخاد بهونه بگیره راهش رو پیدا میکنه، شما خودت نمیدونی چی میخای