2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 60 پست
تورو خدا اونایی که بچه دارین یکم صبورتر باشید..گناه این طفلی ها چیه این وسط که تاوان انتخاب اشتباه م ...

دقیقاموافقم باحرفات خیلیاپشیمون شدن ازاینکه شوهراولوفقط بخاطراینکه دوست نداشتن ومشکله حادی نبوده بینشون به امیدعشقه تازه ول کردن حتی مورددیدم که بخاطرعشق تازه جداشده وازدواجم کردن ولی بخاطربچش پشیمون شده،،یه نمونه هم دوسته خودم عاشق بودباکس دیگه ای ازدواج کرددوباره برگشت به عشقش ولی بازپشمون شدودلش زندگی باشوهرقبلشومیخاست واونوترجیح میدادوبه شدت پشیمون بود اینکه تازه میخادعاشق بشه معمولانمیشه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا حق داری. این فقط غرغرو بودن نیست. بیشعور بودنه. دخترت الان هم قطعا خیلی اذیت میشه که بحث های شما دو تارو می بینه. اول از همه بشین قشنگ فکر کن و بنویس. ولی بعد نوشته ات رو پاره کن.با طلاق به چی میرسی و چی از دست میدی؟ چه مشکلاتی حل میشه و بجاش چه مشکلاتی بوجود میاد؟ سر فرصت و آروم چشماتو ببند با خودت تصور کن از محضر داری میای بیرون و طلاق گرفتی. کجا میری؟ اگر پیش خونوادت، برخوردشون چیه... از لحاظ مالی هم حمایت میخوای حتی اگه بتونی کار کنی، خصوصا اوایل. خیلی از خانمای اطرافت باهات قطع رابطه میکنن، چون فکر میکنن نکنه ازشون سر باشی یا چشم شوهرشون دنبال تو باشه. شایدم شوهراشون بگن از تو دوری کنن نکنه فکر طلاق بسر اونا هم بزنه. البته آدم همیشه عادت میکنه. ولی از چاله در نیای بیفتی تو چاه.

امروز به خاطر اینکه کیک شکلاتی درست کردم چون دوست دارم باید میدیدی چیکارم کرد چقدر حرف بارم کرد که ب ...

الان دلت ازش پره 

منم بارها برام پیش اومده که شوهرم تو تنگنای مالی بود و به این چیزا گیر داد 

ولی میدونم که قلبا ما رو دوست داره و همه چیز رو اول برای ما میخواد 

بعد طلاق زندگی سخت تره مخصوصا که بچه هم داری 

حضانتش رو بگیری مسئولیتش خیلی سنگینه 

نگیری و پیش باباش باشه از دوریش عذاب میکشی بچه آواره میشه این وسط باید همیشه حسرت یه شام ۳ نفره تو دلش بمونه حسرت یه پارک رفتن با مامان و بابا به دلش بمونه تازه اگه ازدواج کنی بچه ات دختر هم هست هیچونقت توخونه تو راحت نخواهد بود و هزاران  هزار مشکل دیگه که شاید اصلا به فکرت نرسه 

یکیش این که از بقال و سوپور محل تا اون دکتر و ..... فلان همه بهت چشم بد دارن و بهت پیشنهاد های بد میدن چون بیوه ایی 

زندگی این شکلی رو دوست داری ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

والا حاضرم تا اخرعمرم مجرد بمونم وپای دخترم بمونم من که قبول نمیکنم دوباره باهرکسی ازدواج کنم یا ادم ...

عزیزم اول که طرفت رو نمیشناسی قبول میکتی بعدا میلینی نه اونی که میخای نیست چهار تا عیب که این نداره اون داره...هیچکی کامل نیست..همسر الانتو از اول میدونستی بدی هاشو؟؟بعدم بچه بزرگ کردن خیلی سخته دست تنها..من اطرافم زیاد داشتیم همه سنی...پشیمون میشی. بالاخره زن و شوهر دعوا دلرن خوشی دارن...زندگی همش خوب یا بد مطلق نیست که..بهتره که بچت تو خونه خودت و پیش هردوتون بزرگ بشه

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
به نظرم اگه خساستش شدید نیس  سعی کن دوسش داشته باشی

در این حد که سه ساله نرفتیم رستوران 

بی محبتیش هم دراین حده که دوساله دارم بش میگم یه شاخه گل برام بخر نخریده

کادوی تولد هم که تاحالا ندیدم

اره چراکه نه والا جوونیم داره هدر میره توخاستگاری بش گفتم میخام درسم ادامه بدم کارکنم گفت مشکلی نیست ...

مثل من،همه جا میزاره برم فقط با کارکردن مخالفه.بنظرم اگه مردی که زنشو دوست داشته باشه باعث پیشرفت زنش میشه نه پس رفت

در این حد که سه ساله نرفتیم رستوران  بی محبتیش هم دراین حده که دوساله دارم بش میگم یه شاخه گل ...

دوست داره یا نه ؟ اینا دلیل بر دوست داشتن یا نداشتن نیست 

منم کلا دوسه بار تو این چند سال ازدواجم رفت رستوران شوهرم اصل یادش نیست تولدم کیه 

ولی میدونم دوسم داره بالاخره ادم از رفتارش میفهمه دیگه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

مثل من،همه جا میزاره برم فقط با کارکردن مخالفه.بنظرم اگه مردی که زنشو دوست داشته باشه باعث پیشرفت زن ...

اصلا میترسه من پیشرفت کنم احساس میکنم حسودیش میشه به جایی برسم من لیسانسم اون سیکلم نداره بنظرتون این اختلاف تاثیر داره؟

[QUOTE=199688430]در این حد که سه ساله نرفتیم رستوران  بی محبتیش هم دراین حده که دوساله دارم بش میگم یه شاخه گل ..

معلومه که دوتاتون همو دوس ندارید وگرنه رو بدیاش زوم نمیکردی.....از اولش همو دوس داشتید؟

دوست داره یا نه ؟ اینا دلیل بر دوست داشتن یا نداشتن نیست  منم کلا دوسه بار تو این چند سال ازدو ...

من میدونم بهم وابستست کلا به همه چیز وابسته میشه حتی ماشینش منم مثل یکی از اون چیزا میدونه که همیشه باید به میلش باشم

[QUOTE=199688430]در این حد که سه ساله نرفتیم رستوران  بی محبتیش هم دراین حده که دوساله دارم بش ...

نه فقط ازدواجمون جور شد وازدواج کردیم همو نمیشناختیم

میدونم اشتباه کردم