2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 60 پست
من ارزومه بهم خیانت کنه اینطور راحت میتونم ازش جداشم

من هم مثل توام واقعا دوسن دارم خوذش رها بشه

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا اونایی که بچه دارین یکم صبورتر باشید..گناه این طفلی ها چیه این وسط که تاوان انتخاب اشتباه ماهارو بدن..اگه اشتباه کردیم خودمون باید تاوان بدیم نه بچه ها مگه اینکه یکی مشکلش خیلی حاد باشه جو خونه ضررش بیشتر از جدایی پدر مادر باشه

دوستم مجدد ازدواج کرده یعنی یارو تحقیری نیست که به بچه این نکنه...زبونی رفتاری..همچین راحت هم نیس ازدواج مجدد که میگی حیف جوونی م..مگه اینکه قید بچتو بزنی نبری با خودت..تازه معلوم نیس نفر دوم چی در بیاد

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

میدونم چقدرداری عذاب میکشی،،ولی بخاطردخترت بازم صبرکن خوب فکرکن،،دختریازیردسته نامادری می افته احتمالایازیردسته ناپدری،،دوتاش معمولاخوب نیست،،توسی سالگی به بعدممکنه نتونی اصلا عاشق بشی ،،اگه میتونی به خاطردخترت فداکاری کن وسرزندگیت بمون وتوکلت به خداباشه،،اگرنه من شخصازیادخوش بین نیستم به زندگیه بعدیت بازم خودت میدونی مشورت کن باآدمه درست مشاورو.....

نه طلاق نگیر  زندگی بعد طلاق سخت تر از تحمل این بدی هاشه تازه بچه هم داری  غر غرو که عیب ...

امروز به خاطر اینکه کیک شکلاتی درست کردم چون دوست دارم باید میدیدی چیکارم کرد چقدر حرف بارم کرد که بجای این کیک واینقدر دور شکمتی خونه روتمیز کن یعنی انتظار داره صبح تاشب دستمال دستم باشه وبسابم

شوهر من از تو بدتره خیلیم خسیس تر....ب خاطر بچم موندم ولی طلاق عاطفی جدا میخابیم حرف نمیزنیم غذامون جداست...

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
تورو خدا اونایی که بچه دارین یکم صبورتر باشید..گناه این طفلی ها چیه این وسط که تاوان انتخاب اشتباه م ...

والا حاضرم تا اخرعمرم مجرد بمونم وپای دخترم بمونم من که قبول نمیکنم دوباره باهرکسی ازدواج کنم یا ادم درست یامجردی

بخدا حسرت مجردیمو میخورم

دخترم خدارو شکر هیچ مشکلی نداره اصلا به باباش وابسته نیست چون نمیبینش یاپای تلویزیونه یا سرکار بود و ...

وای این چه حرفی بچه نیاز به پدر و مادر داره فکر میکنی شوهر کنی براش پدر میشه همین عقده نبودن پدر و مادر یکجا زیر یک سقف کنار هم براش تو شخصیتش یک عمر تاثیر گذار اونایی مجبور به طلاقن و بچشون با طلاق زندگی بهتری داره زمین تا اسمون با شما فرق داره وای خدا ادم میمونه گاهی چی بگه اصلا برو طلاق بگیر افرین

عزیزم حالا بقیه چیکار میکنن...شوهر من غیر خساست بقیشا داره ولی خب ویژگی ها خودم داره دیگه میذاره پای اونا..وگرنه از ته دل یه جور دیگه دوست داشتم ولی خب الان دیگه تعهد دادیم برای زندگی زرتی که نمیشه گفت طلاق...به نظرمن برو پیش مشاور...

یک نون روغنی میخاستم برا عصرونه بچم درست کنم گف واجب نیس همون غذا کافیه فقد شکمتون سیر کنم خیلیه ادا در نیار انقدر اخلاقش و ذاتش حال لهم زنه فقد منتظرم بمیره چون شرایط طلاق ندارم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔