2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

890 بازدید | 60 پست

سلام دوستان 

من یه زن ۳۰ساله هستم یه دختر ۴ساله هم دارم

الان ۵ساله ازدواج کردم باشوهرم اصلا تفاهم ندارم اون وسواس تمیزی داره خسیس هست غرغرو هم هست البته بگم اینا تنها بدیاشن بقیش خوبه ولی تحمل همینا هم واقعا سخته 

نمیدونم چیکارکنم ازهمون اولم ازدواجم سنتی وتند تند پیش رفت بدون اینکه باهم آشنا بشیم من چون با خونوادم اذیت بودم وکمبود محبت داشتم فقط میخواستم زود ازدواج کنم که میدونم واقعا اشتباه کردم اصلا دوستش ندارم سعی میکنم داشته باشم ولی نمیشه همه ابراز محبتم دروغه هم به خودش هم به خودم عشق که زورکی نمیشه

الان اگه بگه بریم طلاق خوشحال میشم 

اگه خبر مرگشم بدن بازم خوشحال میشم البته دعا نمیکنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6886776/بیاین-امشب-به-نیت-حاجت-روایی-هممون-۱۰۰۰-تا-توحید-بخونید-هرکسی-هر-چقدر-درتوانش-هس

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترت چی میشه؟

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

چون خسیسه بدرد هیچی نمیخوره 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

توام دلت خوشه ها.یذره بفکر بچه ات باش.تو این زمونه بی پدر بزرگ شدن سخته😏😒برا هر زرتی طلاق .نمیدونم این زنا دنبال چی هستن.قبل از زاییدن بفکر اخلاق گندش بودین.بعدا بچه هارم بدبخت میکنن.فک کردی بقیه مردا برات فرش قرمز پهن کردن اونا گند تر از شوهر خودتن.بجا اینکه بیای اینجا تاپیک طلاق بزنی.مشکلاتتو حل کن

من راضی به دست بزن و فقر و بیکاری ش هم بودم ولی خیانت کرد و رهامون کرده

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

اینجا جای پرسیدنه بنظرت

ازهر رده سنی هستن ازکجا کم سنا جواب ندن

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت