2777
2789
عنوان

علایم بارداری

49 بازدید | 7 پست

چند مدت بعد از نزدیکی و قبل از نیومدن پریود چه علائم داشتین که فهمیدن باردارین 

من چند  روز اقدامم گذشته و هنوز هم مونده که پریود بشم خیلی کمر درد دارم . دردش عین پریودی

شماهم اینجوری بودین عایا من باردارم؟؟؟

عزیزم‌موعدت کی هس؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من۷مردادوقتمه والا از بعدتخمک‌گذاری سینه درد گرفتم رفته رفته شدتش زیاد میشه مثل قبل پریودی

فقطم‌همینه من این ماه قرص وآمپول مصرف کردم

سرپسرمم درست بعد تخمک‌گذاری سینه درد گرفته بودم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
منم چند روز اقدامم😇 نميدونم والا ولي ي دل درد خاصي ندارم نميدونم چرا!!  4 5 روز اقدام كردم🙈 ...

😂😂😂😂😂

۱۷ مرداد

منم۷