2777
2789
عنوان

مشکل معده دارم چی بخورم خوبه ؟

392 بازدید | 24 پست

چند روز هست معده درد دارم هیچ چی هم نمیتونم بخورم . اگه چیزی میدونید خوشحال میشم بگید .

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آلو بخور  بعد غذا فعالیت کن 

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه

منم چندسال درگیرش بودم گلم 

دکتر گفت غذاهای ابکی و میوه بده

ولی دکتر طب سنتی منو خوب کرد گفت از سردی معدس ک همیشه معده درد میگیری

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

من همسرم سوزش معده داشت عرقیجات براش گرفتم مقوی معده یه عرق ترکیبی بود 

تو غذا رب و گوجه استفاده نکردم مرکبات حذف کردیم مایعات بیشتر خورد ترکیب ماست و شیر هم خوبه خداروشکر خوب شد 

عرق نعناع عسل خالص موقع خواب و ناشتا

اینا رو یه هفته پیش امتحان کردم اصلا فایده نداره .تو تبریز به این بزرگی یه پزشک پیدا نکردیم که امروز بتونیم بریم همشون نوبت میدن که حداقل برا یه هفته بعده .😔😭 

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
اینا رو یه هفته پیش امتحان کردم اصلا فایده نداره .تو تبریز به این بزرگی یه پزشک پیدا نکردیم که امروز ...

من یه دکتر خوب میشناسم  مامان منم مشکل داشت پزشکه تشخیصش رد خور نداره بیا خصوصی ادرس بدم البته تبریز نیست

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞
علتش چیه چرا اینطوری شده

نمیدونم 

ولی یه ماهی میشه فقط معده درد دارم 

باید کلا قاطی هر سردی ای ی چیز گرم بریزی من با اینکه بدخور بودم ولی می ارزه ک درد نکشی 

برجتو حتما زعفرون یا زیره بریز ماستتو حتما نعناع 

ماکارانی نخور زیاد

برا تقویت معدتم ک ب مرور خوب شی ی شربت تقویت معده بگیر از عطاریها خیلی خوبه و عسل و سیاهدانه رو صبحا ی قاشق بخور 

برا درمان دردتم همون لحظه روغن سیاهدانه بمال رو معدت ماساژ بده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
علایمتونو بگین بعلاوه سن

سن ۳۲ .

هم سوزش معده هم انگار تو گلوم یه چیزی هم گیر کرده .طرف چپ قفسه سینه ام هم درد میکنه