2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟

79 بازدید | 8 پست

دخترم خوابش میومدش...بعدش دیدم همسایمون گفت پسرم بیاد اونجا بازی کنن منم گفتم بیاد اشکالی نداره...بعد اومد هی دخترم غر میزدش که اره محمد بره از اینجا و غر میزد الکی دیدم همسایمون درمون زد گفت ببین یه ذره بچه  ادم شده نمی‌خواد بیاد محمد اینجا...بعدم پسرش کشید بردش خونه اش...بعد دیدم اومدش ماکارونی داد گفت آره من از دست پسر خودم ناراحت بودم و .... اومد ماست مالی کنه منم جوابش دادم گفتم حق نداشتی در رو من بکوبی دلت از یه جا دیگه پره سر من خالی کنی...بعدم نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم...کاش گریه نمی‌کردم اخه خیلی ناراحت شدم...

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ایشون هم از کوره در رفته شما هم گریه کردی دقیقا دو تا رفتار مشابه 

اشکالی نداره یهو بغض کردی احتمالا از جایی دیگه هم اعصابت خورد بوده 

بعدا که با همسایت حرف زدی بگو اون روز یکی از دوستام یه مشکل بزرگ براش پیش اومده بود اعصابم خورد بود 

تا اینجوری فک نکنه بعدا میتونه ازت ضعف بگیره 

ولی خب ایشون هم عذر خواهی کرده ازت عزیزم سخت نگیر

چرا از اول نگفتید دخترتون خوابش میاد نمی تونه بازی کنه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه