2777
2789
عنوان

زندادشم 🤨😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 39 پست
یه سوال: چطور واسه عید قربان سفارش طلا و لباس داد؟ بعدم اینکه بهیچ وجه نذارین بخاطر این چیزا پدرتون ...

بابام ورشکسته شده چند میلیار قرض داره خودش مستجر شده کرایه خونه نداره بده همشو میریزه تو خودش جوش میزنه اونوقت اینا فکر میکنن چون بابام داره کلا داغون میشه ضربه اخرو اینا بزنن بهش ک یه چی برده باشن

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
داداشم شش سال تو بهترین خونه با بهترین ماشین تو شهر دخترع زندگی کرد و خرج خودشو کل دوستاشو بابام داد ...

وای خدا میگن لطف مکرر میشه حق مسلم همینه ها!

چه طور جاضر میشید هم کسی به پدرتون بی احترامی کنه هم مخارجش رو پرداخت کنید؟

برای پدر مادرتون ارزش قائل نمیشید؟!

این بار داداشت به پدرتون بی احترامی کرد همونجا یه چیزی بهش بگید که دختره هم حساب کار دستش بیاد باید احترام پدرتون رو نگه داره!

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کسی که میدونه تو دلش میمونه و عقده ای میشه خیلی کار اشتباهی میکنه میگه من با همه چی میسازم ! ...

اره درسته برای همین گفتم یکم رفتارش غیر معقوله ولی استارتر در حد توانتون حتما بخرید به هر حال اونم زنه دیگه این چیزا تا آخر عمر تو دلش میمونه

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
بابام ورشکسته شده چند میلیار قرض داره خودش مستجر شده کرایه خونه نداره بده همشو میریزه تو خودش جوش می ...

ای داااد.کاملا درک میکنم.هرکار از دستتون برمیاد بکنین که پدرتون بیشتر اذیت نشه.حیفه 

من به شوهرم که دوست بودیم میگفتم نترس بابا بیا جلو خرجی نداره که یه حلقه فقط

اونم دانشجو بود پول نداشت ولی بعدشم هیچ خرجی رو دستش نزاشتم

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
تو این شرایطی ک میبینه داداشم هزار تومن نداره گیر داده گوشیمو عوض کنیم پرو مکس بگیریم این در شرایطی ...

بگو عزیزم پرومکس رو باید خونه پدرت میگرفتی.

چه قدر پروعه دختره.

وای واقعا اعصابم ریخت بهم😤

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
من به شوهرم که دوست بودیم میگفتم نترس بابا بیا جلو خرجی نداره که یه حلقه فقط اونم دانشجو بود پول ند ...

شما حرف و عملت یکی بوده🌹

بعدا مشخص شد هیچی پس انداز نداره فامیل بودن و دیگه بابام نذاشت بهم بزنیم بعدشم درست شد وضعیتمون الان ...

نه عزیزم انشالله خوشبخت بشی ،،،چرا بزنم  

بنظرم شوهری که سازگار و با اخلاق باشه می ارزه به تمام نداشته ها و حتی پول ،

داشتن پول اینقدرا هم مهم نیست ،،،

من کلا گفتم ،،،میگم که هر خواستگاری بیاد باید تحقیق کنی ،،،

شاید یه مرد عقل نداشته باشه با جیب خالی بیاد خواستگاری ،،،،ولی خب دختر و خانواده اش باید سخت گیری و تحقیق کنن

شما فامیلتون بود چرا متوجه نشدید که وضع مالیش خوب نیست تا این حد 

نه عزیزم انشالله خوشبخت بشی ،،،چرا بزنم     بنظرم شوهری که سازگار و با اخلاق باشه می ارزه ...

اول نگفت ندارم تا وقتی نامزد کردیم و برا نامزدی کلی شلوغ کردن و فامیل دعوت کردن بعدا که قرار شد عقد کنیم گفت اشکال نداره بعد عقد طلاهارو بخرم گفتم پس چطور وقتی نداری قبول کردی گفت گفتم وام میگیرم و اگه نشد ماشین میفروشم و بابام قرار بود بده و ازین حرفا، دیگه خونوادمم گفتن فامیله اشکال نداره، بعدنا وام گرفت باباشم کمک کرد جور شد کارامون، میشه گفت یه جورایی دروغ گفت اوایل، ما هم در جریان زندگیش نبودیم نگو خونوادش مجردی هرچی کار کرده ازش گرفتن، اخلاقش خوبه شکر خدا الانم راضیم اما اوایل خیلی سختی کشیدم،یه مرد وقتی میاد جلو باید فکر همه چیو بکنه، مام گفتیم لابد داره که اومده جلو 

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!